TEODOROVICI, clip pentru cei îngrijorați de prezența sa la DNA. A explicat TOT

0
17
TEODOROVICI, clip pentru cei îngrijorați de prezența sa la DNA. A explicat TOT

Eugen Teodorovici a postat pe pagina sa de Facebook un clip în care vorbește despre vizita sa la DNA și explică ce a făcut mai exact acolo. Acesta a vorbit despre dosarul în care ar fi fost și acesta interceptat și a lansat la finalul clipului și o amenințare către cei care „îmi vor altceva decât binele”.

 

Acesta a precizat în clip că nu a fost chemat la DNA, ci el a decis să meargă în urma informării primite. Teodorovici mărturisește că este vorba de un dosar în care ar fi fost și el interceptat și care a fost clasat și a fost curios să vadă despre ce este vorba, pentru că nici până acum nu cunoaște speța din acest dosar și nici nu l-a interesat.

 

De asemenea, în încheierea clipului, acesta lansează un avertisment la adresa celor care nu-i vor binele și declară că are multe de spus dacă va fi nevoie.

 

„Pentru cei care au fost îngrijorați de soarta mea de astăzi vreau să le spun următorul lucru. Celor de bine vreau să-i asigur că nu s-a întâmplat absolut nimic, nu m-a chemat, ci am fost eu acolo, cerând acest lucru ca urmare a unei informări primite de la DNA cu privire la clasarea unui dosar în care am fost și eu interceptat.

 

Deci am vrut să merg la DNA pentru a asculta și vedea exact despre ce este vorba. Recunosc că nici până astăzi și nici în acest moment nu știu care a fost speța și nu m-a interesat, ca să vă spun sincer.

 

Pentru cei care îmi vor altceva decât binele le doresc și eu același lucru și eventual să nu-și mai piardă timpul încercând să afle despre mine, pentru că odată nu au ce și să nu uite că am ce spune!

Vă salut cu bine!”, a transmis Eugen Teodorovici în clipul video de pe Facebook.