Topul celor mai căutate cuvinte pe Google în 2023. Ce i-a interesat cel mai mult pe români în afara de rețeta ciorbei de perișoare!

Am intrat în ultima lună a lui 2023 iar cel mai popular motor de căutare a făcut publică lista celor mai căutate cuvinte și expresii în România.

Ca în fiecare an, cel mai popular motor de căutare dezvăluie barometrul temelor de interes public, practic tendințele celor ce folosesc internetul prin cele mai dese cuvinte tastate în bara de căutare (”search”).

Iată topul celor mai căutate cuvinte de către români pe Google în 2023! Conduc între cele mai populare căutări rețetele culinare iar cel mai căutat român nu a fost Florin Salam, ca în anii trecuți, și extraordinarul sportiv David Popovici. Cel mai căutat artist internațional a fost Will Smith, probabil după controversatul incident de la gala Premiior Oscar de anul trecut, când l-a pălmuit pe Chris Rock.

Topul celor mai căutate cuvinte pe Google în 2023! ”Ciorba de perișoare” a fost rețeta de care românii au întrebat  Google de cele mai multe ori spre deosebire de anul anterior, când ”rețeta de negresă” a fost în fruntea clasamenntului. Absentul Klaus Iohannis a fost politicianul cel mai căutat (60.500 căutări pe lună), urmat de George Simion 33.000 căutări pe lună), Marcel Ciolacu, Mircea Geoană, Alexandru Rafila și Diana Șoșoacă (8.100 căutări). Cele mai tastate destinații de concediu au fost Eforie Nord (49.500 căutări pe lună) și Brașov.

Anul trecut cea mai populară căutare a românilor a fost despre ”Ucraina” și ”Teambuilding” (filmul).

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri