Trilulilu.ro a vandut 10% din afacere pentru 100.000 €

Sergiu Biris, directorul companiei, a declarat ca intrarea lui Alexis Bonte in actionariatul companiei va ajuta compania Trilulilu, care are sediul in Cluj, sa ia in calcul o viitoare extindere internationala a platformei.

Ceilalti actionari ai companiei sunt Sergiu Biris, Andrei Dunca si companiile Vuelotech si Birlea, Colceriu & Asociatii.

“Obiectivul nostru este ca Trilulilu.ro sa devina cel mai cunoscut si vizitat site din internetul romanesc, iar pentru asta avem nevoie de o echipa puternica, dar mai ales foarte bine pregatita in toate aspectele legate de provocarile mediului online”, a explicat Sergiu Biris.

Discutiile referitoare la achizitie au inceput acum cateva luni si s-au finalizat in luna decembrie a acestui an.

“Trilulilu este una dintre surprizele acestui an in online-ul din Romania. I-am cunoscut pe baieti acum cateva luni si pot spune ca sunt printre putinele echipe cu adevarat pasionate de crearea unui produs de exceptie si de importanta accentului pus pe utilizator. A fost natural sa doresc sa ma implic in sustinerea dezvoltarii proiectului”, declara Alexis Bonte, noul actionar Trilulilu.

Alexis Bonte este un antreprenor cu o experienta de opt ani in e-commerce. In prezent, el este board member in diverse companii, precum Centrofarm, GeneralCom, CPH Pharma, Farmacia y Salud, Fitnesskit.com si Tevin solutions. Trilulilu.ro a castigat recent premiul pentru cel mai bun site in categoria “Site-uri Divertisment si timp liber”, la festivalul Internetics 2007. Lansata oficial pe 22 ianuarie 2007, Trilulilu (www.trilulilu.ro) este prima platforma de sharing din Romania. Utilizarea Trilulilu este gratuita.

Pe Trilulilu.ro, utilizatorii pot incarca fisiere video, audio sau foto, pot transmite fisierele, pot comenta si vota fisierele adaugate de restul utilizatorilor.

Accesari 
In ceea ce priveste traficul inregistrat, site-ul Trilulilu.ro se afla pe primul loc in clasamentul Trafic.ro, la sectiunea divertisment, si pe locul 11 in clasamentul general. Site-ul a inregistrat, in ultima saptamana, 486.000 de vizitatori si 10,2 milioane de afisari

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed