Un nou canal tv de superfilme clasice a intrat în grilele operatorilor din România!

0

Un nou canal tv de filme intră în grilele operatorilor din România!

FilmMania, post de televiziune ce aparține de rețeaua americană ABC Networks, deținută de Walt Disney Company (prezentă în țara noastră și prin AMC, Flm Café) s-a lansat oficial. Postul se găsește deocamdată în grilele operatorilor de televiziune prin cablu Orange și Vodafone.

„Cei șapte magnifici”, ”Casino”, ”Cel ce dansează cu lupii”, ”Robocop”, ”Revolta de pe Bounty”,  „Cel bun, cel rău și cel urât”, „Terminator”, „Al cincilea element”, „Evadare din New York”, „Dansând cu lupii”, „Léon” se numără printre producțiile cinematografie epice care vor fi difuzate în perioada imediat următoare la FilmMania.

FilmMania, un nou canal tv de superfilme clasice a intrat în grilele operatorilor din România! ”FilmMania oferă divertisment de calitate cu o gamă de filme nemuritoare, oferind o selecție excelentă de filme de înaltă calitate de diferite genuri, cu vedete internaționale cunoscute și îndrăgite. Televiziunea și-a dovedit deja atuurile în regiunea Europei Centrale, fapt demonstrat de rezultatele unui studiu multinațional recent, al AMCNI CNE, realizat și pentru România.(..) În urma aprobării Consiliului Național al Audiovizualului, FilmMania va fi disponibil pentru telespectatorii din România din luna aprilie, în grilele unor operatori majori de televiziune pay TV”, conform comunicatului de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.