Un politician român își umflă mușchii la Survivor All Stars. Fostul deputat se află deja în Republica Dominicană

Fostul deputat Relu Pănescu este cel mai bătrân participant la Survivor România. Din jungla PSD-ului, al cărui membru este, și a lumii politice autohtone, arădeanul de 52 de ani a ajuns zilele trecute în jungla din Republica Dominicană.

Pănescu, care zice că a rămas și lângă partid dar mai mult pe lângă propria afacere, își umflă mușchii înainte de show-ul de televiziune care va începe în curând, la Pro TV și la care participă multe din foștii concurenți: ”Din punct de vedere mental, emoțional, sunt foarte bine pregătit. Îmi doream enorm să apară momentul respectiv. Iar din punct de vedere fizic, o să încep și eu să merg un pic la sală, măcar să intru într-o stare de tonus muscular. În rest, sunt foarte calm, liniștit și de abia aștept să plec”, zice Relu Păunescu.

Un politician român își umflă mușchii la Survivor All Stars! ”Nu ai cum să nu accepți o asemenea provocare. În momentul în care spui Survivor deja este un format, un concept, care este cunoscut la nivel internațional. Se desfășoară în atât de multe țări. Este un proiect inedit, aparte, unic, fascinant, captivant, care asta face: ca cei care sunt acolo, în competiție, să dovedească că sunt dispuși la cele mai mari sacrificii, pentru a trece peste orice obstacol, iar telespectatorii să stea cu sufletul la gură, să urmărească fiecare moment”, adaugă fostul deputat PSD-ist.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed