Bijuteria ascunsă din Europa. Unde se află cel mai fericit loc din lume pentru tineri

O țară din Europa a fost desemnată cel mai fericit loc din lume pentru copii și persoane sub 30 de ani. Este considerată o adevărată bijuterie ascunsă, cunoscută pentru peisajele sale pitorești, cultura vibrantă și un nivel de trai ridicat.

Lituania a reușit să creeze un mediu prietenos și favorabil pentru tineri printr-o combinație de factori. Educația de înaltă calitate, accesul facil la activități recreative și sportive, precum și o rețea solidă de servicii sociale și de sănătate sunt doar câteva dintre motivele pentru care tinerii se simt fericiți aici.

Lituania: O destinație de top pentru tineri

Deși adesea trecută cu vederea în favoarea vecinilor săi europeni mai mari, Lituania a devenit o destinație de top pentru tinerii care caută o calitate superioară a vieții.

Această bijuterie baltică este cu adevărat cea mai mare comoară ascunsă a Europei, scrie Insider. Raportul Mondial al Fericirii 2024 tocmai a clasat această țară ca fiind cel mai fericit loc din lume pentru copii și persoane sub 30 de ani.

O persoană care s-a născut și a crescut în capitala Lituaniei, Vilnius, atestă că acesta este un loc ideal pentru tânăra generație. Pentru început, Lituania oferă educație universitară gratuită unei mari părți a populației.

Prin comparație, în locuri precum SUA, educația universitară este extrem de scumpă. În plus, Lituania are unele dintre cele mai ieftine chirii din Europa.

Vilnius, un oraș minunat

Capitala, Vilnius, este un oraș vibrant, unde modernitatea se îmbină armonios cu istoria. Tinerii din Vilnius se bucură de o viață culturală activă, cu numeroase festivaluri de muzică, artă și film.

Orașul este, de asemenea, un exemplu excelent de mobilitate sustenabilă, fiind cunoscut pentru infrastructura sa excelentă pentru biciclete și pentru numeroasele spații verzi.

Așadar, Lituania, cu peisajele sale pitorești și cultura vibrantă, oferă un mediu ideal pentru tinerii sub 30 de ani. Factorii esențiali, precum educația de calitate, accesul la activități recreative și sportive și o rețea solidă de servicii sociale și de sănătate, contribuie la acest mediu prietenos.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed