Ureche, Universal Fortis Imobiliar: Piaţa imobiliară românească îşi va reveni mai devreme decât pieţele mature (VIDEO)

“Romanii nu au mers la târguri imobiliare din cauză că nu se simte o revenire a pieţei imobiliare. Eu nu cred ce se spune în privinţa revenirii pieţei imobiliare la şase luni după cea din SUA, cred că piaţa românească îşi va reveni mai devreme cu şase luni”, a spus Ureche.

El a spus că, în ciuda scăderii de vizitatori din cadrul târgurilor de turism, marketingul este performant, se fac studii în privinţa aşteptărilor acestora, se fac analize ale nevoilor clienţilor, pentru organizarea unor târguri viitoare.

“În ultima perioadă, toate târgurile imobiliare acum sunt specializate, putem observa promoţii la anumiţi dezvoltatori. În această perioadă, marketingul îşi spune un cuvant greu. Indiferent de prezenţa slabă a vizitatorilor, se fac studii, se aşteaptă o analiză din partea vizitatorilor privind viitoare târguri. Dezvoltatorii sunt atenti la tot ce discută cu anumiţi clienţi”, a adăugat Ureche.

Potrivit analistului, “Prima Casa” este cel mai important program realizat în istoria post-decembristă, capabil să revigoreze piaţa imobiliară. El a adăugat că achiziţionarea de locuinţe noi este mult mai avantajoasă decât a celor vechi, din punct de vedere al calităţii materialelor, la preţuri apropiate de cele ale producătorilor.

“Programul Prima Casă, este cel mai imortant program lansat lansat de un guvern post-decembrist, el există în toate ţările din Europa şi SUA şi poate sa ducă la revigorarea pieţei imobiliare. Sperăam că toată birocraţia privind acest program să se reducă şi să ne bucurăm de acest program. Speram ca bancile să-şi revină şi şă ofere credite avantajoase”, a precizat Ureche.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed