Vasilică Ceterașu’ horește dar și ospătează! Cum arată pensiunea rapsodului din Maramureș și cât costă cazarea

0

Vasilică Ceterașu’ horește dar și ospătează. După ani de cântat la strună, simpaticul violonist maramureșean și-a ridicat o mândră pensiune acasă, în satul Oncești din Maramureștul Istoric.

Un loc decorat de artiști tradiționali locali ce a devenit foarte popular în rândul turiștilor, cei mai norocoși bucurându-se și de cântări ad-hoc ale gazdei.  Pensiunea ce-i poartă numele este situată la 700 de metri de centrul localității, are 13 camere, parcare în apropiere, wi-fi-ul devenit tradițional și în Maramureștul istoric. În apropiere se află Mănăstirea Bârsana (10 kilometri), Sighetul Marmației (13 kilometri) și Cimitirul Vesel (31 kilometri). Copiii sub 5 ani au gratuitate, iar cei peste această vârstă beneficiaza de o reducere de 50%.

Vasilică Ceterașu‘ horește dar și ospătează! Cât despre prețuri, cea mai ieftină cameră costă de la 133 de lei  pe noapte, tariful crescând în weekenduri conform site-urilor de booking turistic. Pe numele său Vasile Godja (33 ani), Vasilică Ceterașu’ cântă de mic și s-a făcut cunoscut întregii țări după participarea sa la reality show-ul ”Românii au Talent” (Pro TV). De atunci, solicitări pentru recitaluri au fost pe ”banda rulantă”, artistul popular și soția sa, Amalia, fiind nelipsiți la nunțile cu ștaif din întreaga țară.

Vasilică Ceterașu horește dar și ospătează! Are o pensiune în satul natal