Ele sunt vedetele noastre care au trecut pe mașini electrice! Andreea Bănică și-a luat una pentru drumul la piață

Din ce în ce mai multe mașini electrice pe străzi, dar puține vedete care să fie convinse că pot atrage atenția în trafic, la volanul unor astfel de mașini. Și totuși avem câteva cazuri!

Andreea Bănică are un Renault Twizy

Este una dintre cele mai bogate vedete de la noi însă Andreea Bănică cunoaște că asta nu-i un motiv să plece cu p limuzina la cumpărături. Solista al cărei soț a devenit important dezvoltator imobiliar, este încântată cât de practică e mașinuța sa electrică pe care o folosește zi cu zi.

Și Andreea Berecleanu are o astfel de minimașină electrică încă de la apariția sa pe piață. ”O încarc la priză în garaj, mă simt foarte bine, are două locuri. Copiii o adoră, și ai mei, și cei de pe stradă, de la persoanele în vârstă până la copiii mici, toți se opresc și se bucură de ea, pur și simplu, stârnește foarte multă simpatie”, își lăuda mașina vedeta Prima TV.

Ce a făcut Ana Maria Mărgean cu cei 120.000 de euro câștigați la ”Românii au talent”

Vedetele noastre care au trecut pe mașini electrice. George Buhnici conduce o Tesla

Fosta vedetă Pro TV, era de așteptat ca George Buhnici să nu-și cumpere un gadget automobilistic. Actualul vlogger în domeniul elucației digitale și tehnologiei, conduce o Tesla.

Mirela Vaida are un MiniCooper electric

Vedeta Antena 1, Mirela Vaida a făcut o investiție în economie pe viitor când a ales să cumpere un Mini Cooper Electric. Și rezultatele se văd de acum căci prezentatoarea nu numai că folosește doar curent electric ci, spre amuzamentul colegilor săi, încarcă mașina doar la birou.

Incredibil cu cine face afaceri chef FOA în firma sa. ”La muncă suntem mai mult o mare familie”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed