Vica Blochina și-a descoperit vocația profesională, la 48 de ani! Este pregătită de ruși

Vica Blochina și-a descoperit vocația profesională, la 48 de ani! Cea care a rămas cunoscută drept ”amanta lui Pițurcă” se pregătește în numerologie, pentru a descifra tainele științei și alora.

Într-un viraj surprinzător al vieții sale, fosta amantă a lui Victor Pițurcă și o prezență constantă în lumea mondenă, a făcut o dezvăluire care a uimit pe toată lumea. Blochina (48 de ani) a decis să își urmeze o nouă pasiune și să studieze numerologia, descoperind astfel o vocație profesională neașteptată. De vrei să vă decodifice destinul, dar și oportunitățile și piedicie ce apar în viață, apelați la Vica.

Cunoscută pentru aparițiile sale la diverse evenimente mondene și reality show-uri, Vica Blochina surprinde dezvăluind interesul său profund pentru numerologie. Aceasta susține că a fost mereu fascinată de simbolistica numerelor și de influența lor asupra vieții noastre și a plătit bani buni pentru cursuri de specialitate cu profesori ruși.

 Vica Blochina și-a descoperit vocația profesională. Studiază cu profesori ruși numerologia

”Fac un curs de două luni de zile, este foarte important și îmi place mult. Contează pentru fiecare om să știe ce reprezintă în lumea asta și toți pașii respectivi ca să fim fericiți și echilibrați. urmăresc foarte mulți numerologi ruși, ei sunt un pic diferiți față de ceilalți pe care i-am mai văzut și prima oară am apelat la cineva care să îmi calculeze toate datele mele și ce se întâmplă cu mine în viața aceasta”, spune fosta dansatoare a cluburilor exclusiviste ale Capitalei, în anii ‘90.

Decizia de a studia numerologia a venit într-un moment de auto-descoperire pentru Vica. După ce a trecut prin numeroase experiențe de viață ”intense”, a simțit nevoia să găsească un sens și să exploreze domenii care să-i ofere satisfacție personală și profesională. Și, de ce nu, un venit.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed