Videoconferinţa News.ro „RoInvest” – Consilierul prezidenţial Cosmin Marinescu: Planurile de investiţii prind contur şi avem pe masa deciziilor proiecte de investiţii concrete, fezabile. În prezent, cea mai bună investiţie este vaccinarea

0

”Este binevenit faptul că discutăm despre investiţii în special în contextul actual afectat de pandemia COVID-19. Însă şi mai important este că discutăm aplicat, că planurile de investiţii prind contur şi avem pe masa deciziilor proiecte de investiţii concrete, fezabile, cu obiective şi termene asumate, care vor susţine dezvoltarea României în viitor.  Fie că ne referim la infrastructură şi energie, la sănătatate şi educaţie, la mediu şi digitalizare, discutăm despre dezvoltare sustenabilă pentru care acum există şi resursele, şi voinţa necesară. Dacă ne referim la contextul pandemic pe care îl traversăm, atunci şi investiţiile capătă un sens aparte. În prezent, cea mai bună investiţie este vaccinarea, iar statul alocă toate resursele necesare pentru a beneficia cu toţii de aceasta”, a afirmat consilierul prezidenţial.

Potrivit lui Cosmin Marinescu, înainte de a discuta despre creştere economică şi reforme, este important să înţelegem că vaccinarea este cheia reluării activităţilor noastre, pentru ca economia să revină în forţă pe parcursul acestui an şi să ne întoarcem cu toţii la normalitate.

Stadiul actual al investiţiilor, perspectivele în viitorul apropiat şi ce trebuie făcut pentru creşterea lor sunt temele principale pe care speakeri de top le dezbat joi, la a doua ediţie a videoconferinţei “RoInvest”, organizată de Agenţia de presă News.ro, în parteneriat cu Team Innovation Media şi Agenţia de PR şi comunicare Plurivox.

Partener al evenimentului este .