x


  • EUR
    4.7216
    USD
    4.2706
string(7) "general"

Viorica Dăncilă a cerut să fie invitată și ea la mitingurile PSD

Codrin Ștefănescu și Marian Oprișan i-au reproșat lui Dăncilă în cadrul ședinței Comitetului Executiv că nu se implică în activitățile partidului, după ce aceasta a cerut ca PSD să nu opteze pentru o restructurare guvernamentală pentru a impune un ministru nou la Justiție care să nu fie validat și de semnătura lui Klaus Iohannis.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 19.04.2019, 11:37

Prim-ministrul Viorica Dăncilă i-a reproșat secretarului general al PSD, Codrin Ștefănescu, faptul că ea nu este invitată la acțiunile de partid, deși este președinte executiv al formațiunii. Reproșul a fost formulat miercuri, în ședința Comitetului Executiv al PSD, au declarat pentru Digi24.ro surse participante la ședință.

 

Dăncilă a pledat pentru varianta unei relații civilizate interinstituționale cu Administrația Prezidențială, ceea ce i-ar fi deranjat pe colegii săi, susțin sursele citate. În replică, Dăncilă a spus că muncește pentru partid de 23 de ani și este președintele executiv al formațiunii. ”În loc să spună lucruri care nu sunt adevărate, domnul Codrin Ștefănescu ar face mai bine să mă invite la acțiunile partidului”, a contraatacat prim-ministrul.