x


  • EUR
    4.7216
    USD
    4.2706
string(7) "politic"

VIORICA DĂNCILĂ se joacă cu focul în Timiș și Arad

Ajunsă în Banat, Viorica Dăncilă evită să intre în Timişoara. Vizitează o comună de la marginea oraşului.

Author: Mihai Voican | Sursa: Adevarul | Publicat: 10.05.2019, 11:35

Huiduită la Hunedoara şi fugărită la Cluj, Viorica Dăncilă ajunge astăzi în Vestul ţării. În prima parte a zilei premierul se află la Arad, iar în a doua parte a zilei ar fi trebuit să ajungă la Timişoara. Staff-ul PSD Timiş a anunţat că Viorica Dăncilă nu va mai ajunge în Timişoara.

Potrivit reprezentanţilor PSD Timiş, Viorica Dăncilă va vizita comuna Giarmata, aflată la aproximativ 10 km de Timişoara, în jurul orei 15.00. Giarmata este condusă de un primar PSD care tocmai a rămas fără majoritate în Consiliul Local. Surse din PSD au declarat că primarii PSD din Timiş au solicitat insistent o întâlnire cu Viorica Dăncilă, căreia vor să i se plângă de comunicarea cu Guvernul. Un primar PSD a declarat pentru „Adevărul” că are o serie de probleme pe care să i le prezinte premierului, dar primarii nu ştiu încă dacă vor putea să aibă o discuţie cu Viorica Dăncilă, spunându-li-se doar că li se va comunica dacă premierul poate să se vadă cu ei.

Pe Facebook, au început să circule mesaje prin care timişorenii anti PSD sunt chemaţi să o „întâmpine” pe Viorica Dăncilă la Giarmata. „Fantastic! Eveniment: mâine,10.05.2019, la ora 14.00 (n.r. 15.00), doamna Dăncilă vine la Giarmata. La Şcoala Generală din Giarmata Mare. Haideţi să-i facem o primire pe măsură! Cine e cu mine?”, a scris joi seara, pe Facebook., Daniel Lica, un tânăr din comuna Pişchia.