Vitali Klitschko divorțează. Primarul Kievului are probleme și mai mari decât războiul

Vitali Klitschko divorțează de frumoasa sa soție.

Fostă gimnastă, cea care i-a dat trei copii fostului mare sportiv (Max Klitschko, Elizabeth Victoria Klitschko, Yegor Daniel Klitschko) i-a fost alături edilului Kiev-ului, uriașului Klitschko, actualmente primar al Kiev-ului, în ultimii 25 de ani. Zvonurile că fostul campion mondial și soția sa s-au despărțit sunt mai vechi (soția sa alegând să locuiască într-o altă țară) însă acum au fost confirmate de Vitali Klitschko.

Mulți ani – interese diferite, vieți diferite. Deja am decis să oficializăm divorțul. Aceasta este dorința ambelor părți. Avem o relație bună, ne respectăm, copiii sunt mari, iar viața continuă”, a declarat, într-un interviu apărut în presa ucraineană, Vitali Klitschko.

Vitali Klitschko divorțează după 25 de ani de căsnicie

În vârstă de 49 de ani, Natalia Klitschko își împarte activitatea profesională între actorie, muzică (este și compozitoare), prezentatoare de televiziune și antrenoare de fitness și yoga. Bruneta, care s-a născut în apropierea Kievului, se trage dintr-o familie de muzicieni cunoscută în Ucraina, tatăl său, Valeri Yagovan fiind un cunoscut cântăreț.  Cei care vor asculte melodiile artistei o pot face aici.

Natalia Klitschko a apărut și în documentarul despre viața marelui boxer, acum în vârstă de 51 de ani, film nominalizat la Premiile Emmy, la categoria cel mai bun documentar sportiv. Întrebat dacă inima lui este acum liberă, Vitali Klitschko ( campion WBC la categoria grea), care este primar din 2014, a răspuns: „Este ocupată cu Kievul. Cum să nu te iubesc, Kievul meu?”.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed