Vlad Pascu a cerut prin avocat înlocuirea măsurii arestului preventiv. Ce au decis magistrații

Magistrații de la Judecătoria Mangalia au decis, miercuri, 24 ianuarie 2024, ca Vlad Pascu, autorul tragicului accident de la 2 Mai, din luna august a anului 2023, în urma căruia au murit doi oameni, să rămână în arest preventiv.

Judecătorii au respins cererile formulate de avocatul lui Vlad Pascu, prin care era solicitată revocarea arestării preventive și luare unei alte măsuri împotriva sa.

“Constată legalitatea şi temeinicia arestării preventive a inculpatului Pascu Matei Vlad şi menţine arestarea preventivă a inculpatului arestat în baza mandatului de arestare preventivă nr.15/UP din data de 20.08.2023, emis de Judecătoria Mangalia în dosarul nr.4085/254/2023.

Respinge cererile formulate de apărătorul inculpatului de revocare a măsurii arestării preventive şi înlocuirea cu o altă măsură, ca neîntemeiate.

Măsura dispusă va fi adusă la cunoştinţa inculpatului prin administraţia locului de deţinere. În baza art.275 alin.3 Noul Cod proc.pen. cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului.

Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare pentru procuror şi de la comunicare pentru inculpat”, au decis magistrații.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed