Taxele de parcare din L.A. au crescut la 30 de dolari în aşteptarea fanilor lui Michael

Poliţia a amplasat bariere de beton în jurul centrului Staples, accesul fiind permis doar fanilor care au bilete la evenimentul ce va începe la 20.00, ora României. Parcările din zonă şi-au crescut brusc preţurile, unele la 30 de dolari, iar aeroporturile se pregătesc pentru un aflux de pasageri.

De asemenea, mai multe cinematografe din zonă vor transmite pe ecrane ceremonia, care va fi transmisă în direct de numeroase posturi de televiziune şi site-uri. „Cred că marea întrebare este câţi oameni vor fi”, a spus Jim McDonnell, din cadrul poliţiei locale. „Anticipez însă că lumea se va purta civilizat. Oamenii se vor strânge pentru motivele corecte şi nu le vor uita”, a subliniat el.

Poliţia a refuzat să spună ce măsuri de securitate va implementa. Autorităţile oraşului – care deja stau destul de prost cu banii – vor finanţa măsurile de securitate. Nici până acum familia Jackson nu a spus unde va fi înmormântat cântăreţul, dar se presupune că este vorba despre cimitirul Forest Lawn din Hollywood. Luni seară, mai multe persoane, printre care sora megastarului, La Toya, s-au dus la respectivul cimitir.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed