Milionarul Dan Nicorescu, jefuit în propria-i casă! Hoții i-au sustras, folosind violența, bani și bijuterii de 300.000 euro

Poliția a fost alertată prin apel la 112, conform unei comunicări transmisă de Poliția Capitalei. Nicorescu i-au fi surprins pe spărgători, iar aceștia l-au imobilizat și încătușat.

”O femeie a sesizat faptul că în locuinţa partenerului ei au pătruns doi bărbaţi necunoscuţi, care prin violenţă i-au sustras o sumă de bani şi bijuterii. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 2, care au asigurat zona, până la momentul preluării cazului  de către Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei, urmând a fi stabilită situaţia de fapt şi de drept”
Dan Nicorescu (53 ani) este unul dintre cei  mai bogați oameni din Capitală. Fost acționar la Banca Românească, afaceristul a făcut mulți bani din fier vechi, dar și din tranzacții imobiliare.

Oana Sîrbu, vedeta incontestabilă a întâlnirilor promoțiilor de absolvenți din întreaga țară. ”Toți vor să audă melodiile din «Liceenii»”

Vila sa, de peste drum de Parcul Herăstrău, este evaluată de specialiștii în imobiliare la 4 milioane euro. Gardul palatului  său oferă largă ”transparență” în curte, drept pentru care a devenit un reper pentru mulți bucureșteni care îi admiră bolizii lui Dan Nicorescu. ”Trecem în revistă” un Lamborghini Aventador, Aston Martin DBS, Rolls Royce Phantom Coupe, Bentley Continental GT ori  Ferrari Superfat 812. Potrivit Gândul.ro, hoții i-ar fi furat bijuterii de peste 300.000 euro și o sumă cash. Nicorescu ar fi rămas încătușat până la venirea echipajelor de poliție care au reușit să-i elibereze doar un braț. Ulterior s-a apelat la un echipaj dspecializat în descarcerare.

Doliu în muzica populară! Un celebru artist s-a stins pe patul de spital, diagnosticat cu COVID-19

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed