Gabriel Cotabiță își lansează trupa nouă în ziua când împlinește 65 ani!

La cinci ani de la cumplitul accident vascular cerebral care l-a aruncat pe solist în comă (timp de trei săptămâni a fost ținut în viață de aparate), Cotabiță revine pe scenă în fruntea bandului Redivivus.

Noul grup reînvie titulatura primului său proiect muzical, cu care, în 1975, a primit primul său premiu important, ”Cel mai bun solist vocal”. Cotabiță a ”înghețat” activitatea Redivivus în momentul în care a fost cooptat de Holograf (1983) , trupă în care a cântat până la venirea lui Dan Bittman. În Redivivus, Cotabilă îl alături de experimentatul muzician Florentin Milcov și trupeții săi de la Othello’s Band, împreună urmând să concerteze oficial duminică, pe 1 noiembrie, chiar în ziua în care artistul va împlini 65 ani. Spectacolul va fi difuzat online pentru toți cei care vor să sărbătorească alături de Cotabiță ziua sa în condiții de siguranță.

Înlocuit de colegii săi de la VH2, Cotabiță își lansează propria trupă, Redivivus

Delia, desupra tuturor! A cumpărat unul din cele mai râvnite și la înălțime penthouse-uri din București

”Proiectul de concerte Redivivus ne propunem să fie chiar așa, ca o renaștere pentru noi toți. Iar muzica pe care Gabi o cântă de mai bine de 40 de ani, reinterpretată și re-orchestrată, vrem să fie un sprijin pentru noi toți în aceste vremuri complicate„, a spus Florentin Milcof. ”Ne-am întâlnit în această vară cu ocazia unor spectacole găzduite la Olimp de către Phoenicia Blue View. Am cântat împreună, iar publicul a primit neașteptat de bine această asociere. Ne-am hotărât astfel să facem o echipă cu care să producem și să promovăm o serie de concerte live sub titulatura Redivivus”, ne-a spus Gabi Cotabiță.

Situație neașteptată în sânul formației VH2, la un an după accidentul vascular al solistului, Mihai Pocorschi i-a găsit înlocuitor lui Cotabiță. Asta din pricina refacerii anevoioase a artistului care era sub observație medicală și a capacității acestuia la efortul ce-l presupune un concert.

VH2 (Vechiul Holograf), trupă născută în 2002 de Gabriel Cotabiță și compozitorul Mihai Pocorschi, amândoi foști membri Holograf, s-a bucurat de un succes notabil, piese ca “Trece vremea”, ”Mai stai”,’’Dacă n-ai iubi’’ ori ’’’Fiecare zi fără tine’’.

Dan Bittman, s-a săturat de restricții! ”Să mor de covid, ăsta. Nu mai vreau să trăiesc în condiții degradante”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed