Actorul Florin Petrescu, condamnat într-un dosar de șantaj la doi ani și jumătate de închisoare cu suspendare

Suspect într-un dosar deschis de DNA, Florin Petrescu a fost anchetat pentru trafic de influență. Potrivit procurorilor, cazul are legătură și cu Dan Diaconescu, care, a stat în spatele gratiilor aproape trei ani din pedeapsa de cinci ani și șase luni primită pentru șantaj.

Florin Petrescu ar fi fost trimis de Dan Diaconescu sa discute cu doctorul Florin Secureanu despre bani și o ”sponsorizare” a postului său de televiziune,  în contextul în care OTV difuza o emisiune cu presupuse nereguli financiare existente la Spitalului clinic ”Nicolae Malaxa”.

Florin Secureanu, managerul spitalului Malaxa, l-a denunţat pe Florin Petrescu, alis Axinte, într-un dosar de trafic de influenţă. Medicul îl acuză pe Axinte că ar fi cerut suma de 5.000 de euro pentru un contract de publicitate cu fostul post de televiziune, OTV. Florin Petrescu și-a recunoscut faptele în fața judecătorilor și le-a  mărturisit că regretă ce a făcut în acea perioadă, însă acest lucru nu l-a scutit de sentința de 2 ani de închisoare cu suspendare.

Bobiță din Las Fierbinți își pregătește debutul literar! Lucrează la o carte inspirată de fapte reale, dar petrecute în fictivul sat ”Las Fierbinți”

”Condamnă inculpatul Petrescu Ion la pedeapsa principală de 2 ani închisoare. În baza art. 91 alin. 1 C. pen. dispune suspendarea sub supraveghere a executarii pedepsei principale de 2 ani inchisoare pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani. În temeiul art. 93 alin. 3 Cod penal, inculpatul Petrescu Ion va presta o munca neremunerata in folosul comunita?ii pe o perioada de 60 zile, fie la Administratia Domeniului Public si Dezvoltare Urbana Sector 6, fie la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Sector 6, Serviciul de Probatiune Bucuresti urmand sa desemneze institutia unde condamnatul va presta munca neremunerata in folosul comunității”, se mai arată în decizie.

Să nu ajungă la închisoare, Florin Petrescu trebuie să respecte mai multe măsuri în perioada supravegherii judiciare.

La 76 ani, marele cântăreț și actor Cristian Popescu dublează vocile personajelor Disney. ”Am ieșit la pensie doar pe hârtie”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed