Vă mai amintiţi de Candy? Așa arată acum ”acadelele” din clasamentele muzicale ale anilor 2000

Anii au trecut, au rămas la fel de frumoase, însă soarta le-a ajutat parţial, căci doar Giulia (36 ani) este măritată. Fosta solistă de la Dj Project, actualmente influenceriță și prezentatoare de radio, are o fetiţă și un băiețel (Sabina și Eduard) cu Vlad, fratele lui Şerban Huidu, cel care îi este soț.

Şi Claudia Pavel (36 ani), fostă ”Candy” care s-a transformat în ”Cream” are la rândul ei un băieţel –Noah -, dar nu este căsătorită. Tatăl băiețelului solistei, în vârstă de 8 ani, este americanul Jeremy Lewis, fost jucător de baschet.

Actrița Marilena Chelaru se confruntă cu grave probleme de sănătate și financiare

Cea de-a treia ”acadea”, Selena, simpatica blondă cu strungăreaţă s-a mutat la Londra. Pe numele ei Elena Vasilache a traversat de mult o scandaloasă relaţie cu Cristi Enache (Direcţia 5), a jucat în câteva telenovele de succes, iar acum s-a reîntors la prima sa iubire, muzica. Într-o perioadă, Selena a avut o formație, Hot Cassandra. ”Mi-am dorit dintotdeauna să locuiesc într-o altă ţară, să văd cum este. Pur şi simplu, am plecat, fără să mă gândesc prea mult. Acum Londra aproape ca a devenit oraşul meu. E un oraş minunat, dar greoi pentru mulţi”

Ce meserii au avut Romică Țociu și Cornel Palade înainte să devină vedete?

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed