Alina Pușcău, prima româncă ce a ajuns în Playboy USA, se mărită

Frumoasa româncă ce i-a fost iubită superstarului Vin Diesel, i-a spus lui Cătălin Măruță că nici mama sa nu știe cine este, doar că este american.

”Vă spun atât, este un băiat extraordinar. Și nu a fost în România. Eu i-am cunoscut familia. El m-a cerut de soție de mai mult ori, dar eu nu eram pregătită atunci. Acum mă simt pregătită. Poate a fost de vină și pandemia asta care m-a făcut să mă gândesc mai mult la mine, la viața mea”, a declarat fostul model care a mai adăugat despre viitorul său iubit că ”are de toate” (casă cu vilă, cu piscină, a tradus Cătălin Măruță. ”Chestia asta vine din copilărie, aveam un tipar familiar. Am avut așa, o frică. Când am fost cerută, am terminat relația. Mi-a fost frică de mine, să merg pe drumul ăsta. Eram ca un bărbaat, credeam că stau în cușcă, că nu mai pot să ies. Acum m-am redescoperit pe mine, la 39 de ani.Sunt o persoană dominantă eu, și cred că am speriat lumea. Nu vreau să dau detalii despre relație. Nu contează, eu trebuie să fiu fericită cu el. Mama vrea să fiu fericită și împlinită, atât. Nu îmi schimb numele, îl voi păstra pe al meu”, a mai dat din casă Alina Pușcău.

alina puscau-

Veți fi surprinși să aflați ce salariu avea Nicolae Ceaușescu. Prin comparație, Klaus Iohannis este boier

Ispititoarea brunetă locuiește de 20 ani în Los Angeles, SUA, a avut o relație lungă cu faimosul Vin Diesel, actor râvnit de mii de femei frumoase și celebre de pe întreg mapamondul. ”L-am cunoscut pe Vin Diesel la Paris, prin prieteni. Îmi spuneau: uite, băiatului acela de la masă îi place de tine. Ştii cine e? E din Fast & Furious…Nu, nu ştiu şi nu mă interesează. Tot întreba de mine. Îl uram, nu-l suportam. Ţin minte că a luat numărul meu, eram la shopping în Paris şi văd că mi-a scris cineva şi am înţeles că m-a urmărit. Mai târziu a zis că am fost iubirea vieţii lui”, este de părere românca, ce dezvăluie și de ce nu a  funcționat  relația. ”El voia să aibă familie, copii, eu aveam 23 de ani, eram prea mică şi nu mă gândeam să mă căsătoresc şi să fac copii, chiar dacă era vorba de Vin Diesel. Mi-a spus de la început că vrea copii”, a mai povestit Alina Pușcău, care a mai traversat o relație de cinci ani cu regizorul Brett Rater, producătorul popularului serial de televiziune ”Prison Break”.

S-a aflat cauza morții lui Dj Pascal, într-o cameră de hotel din Pitești!

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed