Ovidiu Komornyik este îngropat în datorii din cauza hotelului său de 1 milion euro ”M-am simțit dărâmat”

Artistul nu a avut decât un concert anul trecut iar hotelul nu a fost deschis decât trei luni, și asta în condiții sanitare special care i-au sporit cheltuielile. Hotelul nu a intrat nici în programul de sprijin guvernamental.

”Au fost momente în care m-am simțit dărâmat. Mi-a fost de mare ajutor doamna Angela Similea care mi-a ridicat moralul”, recunoaște artistul și compozitorul.

”Noi nu am intrat în programul de sprijin guvernamental, din diverse motive, aşa că a trebuit să ne descurcăm singuri. Ceea ce-mi doresc pentru acest an este să revenim cât mai repede la o anumită normalitate, fie ea şi pe jumătate din ceea eram obişnuiţi a o numi în urmă cu doar doi ani. În 2020 am reuşit să susţin un singur concert, pe cel programat în a doua parte a lunii ianuarie. Începând cu luna martie aveam concerte stabilite prin contract în Italia şi în Spania, dar pandemia asta pur şi simplu mi le-a anulat. De un an nu am mai urcat pe vreo scenă şi nici nu ştiu să vă spun când şi unde am să revin! Cred că suma pierdută s-ar putea ridica, una peste alta, la câteva zeci de mii bune de euro”, a adăugat Ovidiu Komornyik pentru impact.ro.

Pe Robbie Williams îl costă autoizolarea 250.000 $. Virusul l-a prins în vacanță, într-o vilă cu o chirie fabuloasă

Hotelul de pe plaja din Vama Veche la care solistului de muzică populară este coacționar cu nașul său a fost deschis în urmă cu șapte ani și are 50 de camere. Acționarii au reușit în tot acești ani să-și stabilească o clientele aparte, mai ales din mdiul artistic.

”Nu a fost deloc uşor, am pierdut bani din această afacere anul trecut, dar vestea bună, dacă o putem numi aşa, că e, spre deosebire de mulţi alţii, am reuşit oarecum să o conservăm şi ne gândim la viitorul sezon estival, despre care ne dorim să nu mai semene cu cel anterior”, speră Ovidiu Komornyik.

Toni Grecu a ajuns la ATI ”Matei Balș”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed