Patrick, fiul cel mare al lui Borcea, responsabil de o investiție de 20 milioane euro la malul mării

Patrick, fiul cel mare al lui Borcea, resposabil de o investiție gigant a tatălui său. Din cei nouă copii ai săi, băiatul fostului finanțator de la Dinamo București are vârsta necesară să muncească pentru prosperitatea familiei sale.

Patrik are pe mână, la 23 de ani, 50% din acțiunile unei firme de construcții care are în plan un proiect colosal, desfășurat în apropiere de Constanța. Este vorba de un cartier nou, ce se află în construcție, care va finaliza, în două etape, circa 400 de apartamente. Acestea vor fi gata la jumătatea anului viitor, conform planului. În trecut, Patrick Borcea a fost direcționat de tatăl său la o firmă de profil agricol.

Laurențiu Duță și-a deschis propriul hotel, în Mamaia Nord. Este compozitorul pop cel mai bine remunerat din ultimii 20 de ani 

cristi-borcea-investitii-imobiliare
Fiul cel mare al lui Borcea, responsabil de o investiție de 20 milioane euro

Fiul cel mare al lui Borcea, responsabil de o investiție de 20 milioane euro. Este vorba de un cartier nou, la malul mării

Cristi Borcea mai deține un hotel la malul mării, în stațiunea Olimp, o investiție a fostului finanțator de la Dinamo de circa 7 milioane de euro. ”S-a investit foarte mult în Olimp, iar din 2021 stațiunea va fi ce-a fost cândva. S-au făcut investiții masive în Olimp, și eu am băgat peste 7 milioane de euro în hotel. Sunt discuții să se refacă faleza, sper cât mai repede. Iar atunci Olimpul va fi la nivelul Coastei de Aur sau a stațiunilor din Italia, din Croația”,  spune cu optimism Cristi Borcea (51 de ani), al cărui fiu, cel mare (din căsătoria cu Mihaela Borcea), îi este de mare ajutor pe șantierul unde se ridică noile blocuri.

Fiul cel mare al lui Borcea, responsabil de o investiție de 20 milioane euro. Cristi Borcea are 9 moștenitori. Cu Mihaela Borcea are trei copii (Patrick și gemenii Antonio și Angelo), cu Alina Vidican doi copii (George și Gloria), cu Simona Voiculescu are o fetiță, Carolyn, și încă doi cu Valentina Pelinel.

 

Incredibila avere a lui Vladimir Putin. Fostul său bancher: ”Este cel mai bogat om de pe pământ atât timp cât se află încă la putere”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed