Mihai Traistariu trăiește din închiriatul apartamentelor sale de la mare. ”Merg brici. Am full tot timpul”

Peste Mihai Traistariu a dat norocul chiar în pandemie. Solistul a devenit un mic mogul imobiliar după ce a vândut un teren în Constanța pentru șase garsoniere în Mamaia.

S-ar putea spune că vedeta participărilor României la Eurovision cântă mai nou de plăcere. În rest, mai toată vara a pus la ciorap din închiriatul studiourilor sale cărora le-a dat și nume: ”Love”, ”Marine”, ”Turquise”, ”Rustic”, ”Forest și ”Select”. Solistul se declară mai mult decât mulțumit de tranzacția norocoasă, ofertă apărută din senin după ce și-a plâns de milă mai tot anul trecut, datorită unui credit luat de la o bancă și restituit cu greu pe fondul înghețării activității concertistice.

Alina Vidican așteaptă la propria nuntă darul în conturi, nu în plic. Se mărită joi, în Florida!

Mihai Traistariu trăiește din închiriatul apartamentelor, la mare. ”Merg brici, am full tot timpul. Mi-am achitat ratele și sunt cu ele la zi”

”Câștig bani din trei surse pentru că și școala mea ale micilor talente s-a redeschis. Apartamentele merg brici, am full tot timpul. Am și concerte în fiecare seară până pe 1 septembrie. Și nu-mi vine să cred că am pe plus. Mi-am propus să păstrez 20.000 de euro  în bancă până vara viitoare pentru că nu știu ce se mai întâmplă.
Și atunci mai bine stau cu niște bani depozitați, astfel încât să pot supraviețui un an fără probleme. Mi-am achitat ratele și sunt cu ele la zi și stau cu acești bani în bancă pentru orice eventualitate”, spune Trăistariu, cel ce a lansat în anii ’90 celebrul refren ”La mare, la soare/ Fetițele sunt goale/ Femei adevărate/ Agață-le pe toate”. Acum, în calitate de ofertant în turism estival, Trăistariu lansează programul ”Mihai te cheamă la mare”, conform site-ului său dedicat apartamentelor.

”28 de grade se anunță în luna septembrie. Cele 6 apartamente din Mamaia Nord te cheamă la mare ! Da, în septembrie. Prețurile sunt mai mici și nu mai e nici aglomerația din iulie – august. Hai la mare ! Îți facem o ofertă de neînlocuit : 250 de ron pe noapte pentru un apartament la malul mării”, este oferta spusă chiar de artist.

În trecut, solistul și-a încercat norocul și în anteprenoriat, însă a dat faliment și cu firma sa de taxi, ”Mihai”, și și un service auto.

Fotbaliștii naționalei Dennis Man și Florin Tănase pe urmele lui Ronaldo și Beckham /FOTO

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed