Horațiu Mălăele schimbă tendințele în modă. Lansează o linie de tricouri culturale /Exclusiv

Horațiu Mălăele schimbă tendințele în modă. Lucrările grafice ale polivalentului artist au inspirat o linie de tricouri originale, ce transmit mesaje importante prin modul simplu de expunere a celebrelor caricature ale actorului, realizate fără artificii tehnice.

Unul dintre cei mai populari actori români, Mălăele duce cultura în zona modei, din ce în ce mai fistichie în ziua de astăzi, printr-o linie de t-shirturi ce amintesc, într-o formă stilizată de creionul marelui artist, de mari personalități ale culturii românești, amintim Toma Caragiu, Emil Cioran, Constantin Brâncuși, Nichita Stănescu ori mai ”tinerii”, Nicu Alifantis și Andrei Pleșu. Prețul unui tricou din seria semnată Horațiu Mălăele este de 80 lei și acestea pot fi comandate online.

Seria de tricouri cu lucrările lui Horațiu Mălăele FOTO: umur.ro

Doru Stănculescu a murit! Marele folkist a fost membru fondator al Cenaclului Flacăra

Horațiu Mălăele lansează o linie de tricouri culturale. Este un omagiu adus unor personalități ca Emil Cioran ori Constantin Brâncuși

Actor, regizor, artist plastic, scriitor, actorul mereu bisat Horațiu Mălăele este pasionat de-o viață de caricaturi și schițe. Domeniu în care a avut 30 de expoziții, în țară și peste granițe. Recent și-a găsit timp pentru a completa și expune o nouă și inedită expoziție, de nuduri creionate. Intitulată ”Feminin-creație și tentație, lucrări ce au fost scoase la vânzare cu semnătura olografică a artistului.”Omul deştept zâmbeşte, prostul se supără, iar soţia mea este un om foarte deştept. Am caricaturi cu toată familia”, a mai declarat actorul despre marea sa pasiunea, pe care o are din școala generală.

Ion Țiriac a lăsat Monte Carlo pentru Mamaia. A dat 1,5 milioane euro pe două apartamente pe plajă

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed