Simona Halep se mărită. De mâine va fi doamna Iuruc

Simona Halep se mărită mâine. După cununie va avea loc și o petrecere fastuoasă găzduită de unul din cele mai cunoscute cluburi din Mamaia.

Ion Țiriac, Ilie Năstase și președintele Klaus Iohannis se vor număra printre invitați. De mâine, Simona Halep va fi doamna Halep-Iuruc. Naș de cununie le va fi celor doi Dani Caramihai, vărul mirelui, cofondator al unui popular club din București și Mamaia, practic localul ce va găzdui și petrecerea. Cea mai cunoscută sportivă a României în acest moment va petrece cu invitații după cununia civilă.

Simona Halep se mărită. De mâine va fi doamna Iuruc

Carmen Iohannis, extravaganță de început de an școlar. Geanta de 1300 euro

În urmă cu o lună, a petrecut și după ce a obținut binecuvântarea familiei, conform tradiției aromâne. Petrecerea de nuntă va avea loc anul viitor, atunci când Simona (29 de ani) va îmbrăca rochia de mireasă. Este cununia civilă, se întocmesc actele. Ăsta este evenimentul. Vor veni doar rudele și familia, dar noi suntem un neam mare, încă nu i-am numărat pe toți. Nu am emoții, pentru că deja se știe, deci sunt niște formalități. Emoțiile au trecut”, a declarat Stere Halep.

Anul acesta, sportiva noastră va mai juca la trei mari turnee de tenis, Indian Wells, Moscova și Cluj.

Ileana Stana Ionescu împlinește 85 de ani! Nu a mai apărut în public de aproape doi ani

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed