Monica Gabor, datorii de peste 300.000 lei de pe urma propriului reality show. Riscă să fie executată silit!

Măritată în Statele Unite cu un milionar, Monica Gabor a rămas cu o datorie mare acasă, în țara unde-și punea viața pe tapet într-un reality show cu priză la publicul telespectator. Au trecut 15 ani de atunci iar fosta doamnă Columbeanu trebuie să dea socoteală pentru datorii însemnate cumulate de firma ”Monica Columbeanu SRL”.

Dar și pentru că nu a depus documentația necerară odată cu intrarea în insolvență a firmei care i-a produs propria emisiune. Dacă nu-și va încheia socotelile cu autoritățile financiare, Monica Gabor riscă să fie executată silit de ANAF la procesul care i-a fost intentat, al cărui prim termen a fost fixat pe 19 octombrie, 2021.Sunt 10 ani de când Monica Columbeanu s-a mutat în Statele Unite ale Americii iar cabinetul individual de insolvență desemnat să se ocupe de caz trimite notificări la ultima adresă a celor doi foști soți pentru a pune la dispoziție actele necesare.

5 GANG, trupa fenomen pentru adolescenții români, se va desființa!

Monica Gabor, datorii de pe urma propriului reality show. Riscă să fie executată silit!

 ”Toate scrisorile prin care au fost notificați la ultimele adrese unde figurează că locuiesc s-au întors înapoi, nimeni nu le-a ridicat. Sper ca totuși măcar dl Columbeanu să dea un semn”, spune Nicolae Gabriela, partea reclamantă din dosarul în cauză. ”Când activul e finalizat, se va trece la recuperarea bunurilor, iar când pasivul e finalizat, după ce s-au vândut bunurile și s-au scăzut banii obținuți, atunci se va trece la executarea silită. Depinde cum va încuviința instanța. Atragerea răspunderii se exercită asupra conducerii, a administratorului. În această situație, administrator este Monica Gabor”, precizează aceeași sursă.

Alexandra Stan și soțul său și-au spus adio după două luni! Și-au șters toate fotografile de pe rețelele sociale în care apăreau împreună

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed