De la bal, la spital! Nuntașii i-au fracturat coloana mirelui după ce l-au aruncat în sus /VIDEO

Un mire a ajuns de la nunta sa, la spital, cu coloana fracturată în două locuri, după ce nuntașii l-au aruncat în sus și nu l-am mai prins. Incidentul a avut loc la un salon de evenimente din Băile Felix.

Pe numele său Liviu Filimon, în cea mai frumoasă i din viața sa, mirele a fost luat pe sus de prieteni în toiul petrecerii sale de nuntă. Aceștia l-au aruncat în sus însă nu au reușit să-l mai prindă cum trebuie. În urma gestului necugetat, mirele a căzut în gât, rămânând la sol, inert. Mai rău, crezând că pot să-i acorde primul ajutor, invitații l-au luat de mâini și picioare și l-au așezat pe un scaun, cu presiune pe coloană, faăt ce i-a agravat situația. Conform presei bihorene, pentru că mirele nu-și mai simțea picioarele, a fost chemată la 112 o ambulanță care l-a transportat la Spitalul Județean de Urgență din Oradea.

Deliric a vândut haine de un milion de euro. Brandul său vestimentar este preferatul adolescenților români

https://www.facebook.com/watch/?v=892109818375081

De la bal, la spital! Nuntașii i-au fracturat coloana mirelui după ce l-au aruncat în sus

Acesta a fost internat după ce ar fi suferit răni grave la două vertebre. După nefericitul eveniment, Liviu Filimon se gândește să îi dea în judecată pe cei care i-au pus viața în pericol și care i-au stricat nunta: „Am luat legătura cu un avocat, însă mă gândesc pe mai departe ce voi face”, a spus acesta presei locale.

O mai ții minte pe diva XXX, Sexy Brăileanca? Pariază pe o idee antică de afaceri: ”Vreau să-mi deschid un bordel în România”

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed