Loredana, la un pas să fie înlocuită de la Next Star din cauza decolteului / FOTO GALERIE

Loredana la un pas să fie înlocuită de la Antena 1 din cauza decolteului îndrăzneț promovat de acesta în emisiunea ”Next Star”.

Ținutele excentrice și provocatoare ale solistei, care, la 50 de ani se promovează mai sexy ca niciodată, i-au făcut pe șefii postului respectiv să ia în calcul înlocuirea vedetei din juriul emisiunii sus amintite. Pentru a potoli valul de remarci din mediul online în care mulți telespectatori se plâng că Loredana exagerează cu fustele mini și decolteele într-o emisiune în care se promovează talentul copiilor, directorii canalului caută deja o înlocuitoare cu o imagine mai cuminte, din zona muzicii populare. Numele solistei de muzică populară Vlăduța Lupău este speculat de mass media pentru a prelua scaunul de jurat la populara emisiune a Antena 1.

John Malkovich îl va interpreta pe Sergiu Celibidache în filmul biografic ”Cravata Galbenă”

Loredana, la un pas să fie înlocuită de la Next Star din cauza decolteului

De când s-au reluat filmările pentru ”Next Star”, admiratorii emisiunii, publicul telespectator fiind format în mod special de părinți și bunici, au bombardat-o cu mesaje, multe răutăcioase: Material didactic pentru clasele 5-8”, ”N-are nicio operație estetică și dacă nu-i scria numele nu știam că e ea” sau ”Ești o mare cântăreață, nu știu dacă e nevoie să pozezi în starletă porno”. Loredana, Ștefan Bănică jr și Dorian Popa împart pupitrul de jurat la ”Next Star” din luna mai a.c.

Au fost decernate Premiile Emmy 2021. Lista câștigătorilor!

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed