Prezicerile lui Elon Musk pentru 2022: criptomonede, droguri puternice, umanoizi…

Elon Musk, CEO la Tesla și unul din cei mai cunoscuți oameni din lume, și-a expus prezicerile pentru anul 2022 într-o conferință de o oră la CODE 2021 de la Los Angeles. Subiectele despre care el crede că vor fi de actualitate în acest an sunt trecute în revistă de Marca.

El a prezis că criptomonedele vor deveni mai populare în toată lumea, susținând că aceste monede sunt mai de încredere decât cele actuale pentru că sunt controlate de o rețea. „În prezent, câțiva oligarhi controlează temeliile banilor”, a spus Musk.

A abordat și cererea de energie ca altă problemă potențială, prezicând că cererea de energie se va dubla pe parcursul câtorva ani. Elon Musk a sugerat alternative care sunt de pe acum avute în vedere, cum este energia nucleară.

Drogurile au fost și ele un subiect abordat de Musk, el pretinzând că și societatea, și sistemul judiciar vor fi mai îngăduitoare cu consumul drogurilor psihoactive.

Iar, privind în viitor, el întrevede că roboții umanoizi vor deveni în curând o prezență în viețile noastre.

Elon Musk a încheiat scoțând în evidență importanța tehnologiei Starlink, compania lui, spunând că internetul prin satelit va fi cheia care va da acces la internet oamenilor din zonele rurale, permițând conectarea la viteze mari.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed