Maria Dragomiroiu, petrecere câmpenească, în propria-i curte/ VIDEO! A încins hora cu Irina Loghin și Mirabela Dauer într-una din cele mai scumpe zone ale Capitalei

Maria Dragomiroiu s-a lepădat de inhibiții și a oferit un spectacol nonconformist de ziua sa de naștere chiar pe proprietatea sa din nordul Bucureștiului.

Marea artistă a cântecului popular și muzicii de petrecere a împlinit ieri o frumoasă vârstă. Și, exact ca în videoclipurile melodiilor folclorice ”s-a vărsat carul” de vedete pe proprietatea sa situată într-una din cele mai scumpe zone ale Capitalei, pe malul lacului Grivița. Odată cu marea artistă a fost aniversată și cea mai bună prietenă a sa, Mirabela Dauer care a împlinit 75 de ani în urmă cu trei zile.  Pe cele două le leagă una dintre cele mai trainice și frumoase prietenii, poate cea mai lungă din showbizz-ul românesc, relație ce se întinde pe arcursul a patru decenii.

Cu câți bani trăiește Marina Voica, la 85 de ani

Maria Dragomiroiu, petrecere câmpenească, în propria-i curte. A încins hora cu Irina Loghin și Mirabela Dauer într-una din cele mai scumpe zone ale Capitalei

I-au fost alături marii artiste, a cărei voce și imagine sunt repere inconfundabile în muzica românească , decana genului popular Irina Loghin, Alina și Romeo Negoiasa (Alesis), Gheorghe Gheorghiu, Nicu Paleru, Orchestra Paul Stângă, Paul Surugiu Fuego, dar și prieteni veniți chiar și de peste Ocean. Atmosfera a fost întreținută chiar de sărbătorita care a dansat, chiar a cântat folosind o masa drept scenă. Unul dintre momentele speciale ale petrecerii a fost cel când Maria Dragomiroiu i-a mulțumit Irinei Loghin pentru întregul sprijin pe care i l-a oferit de-a lungul anilor. „Vă mulțumesc. Sunteți cea mai mare artistă ca valoare. V-am iubit și vă iubesc de când eram micuță”, a emoționat sărbătorita, la ziua căreia a fost un adevărat festin culinar bio, bucate alese de la o fermă.

https://fb.watch/ecYvQENKIc/

Vasile Șeicaru, operat la coloană, în secret, în Franța

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed