Geanina Ilieș, de la Pro TV, la recepția propriului salon de înfrumusețare! ”Nu, nu sunt la pupitrul știrilor”

Frumoasa protevistă Geanina Ilieș nu este de întâlnit doar pe micul ecran, ci -surprinză pentru clienții care-i calcă pragul-, personal, la recepția propriului salon de înfrumusețare.

 O afacere pe care a clădit-o de la 0, împărțindu-se între clientelă și televiziune, business pe care îl dezvoltă continuu. Povestea salonului de înfrumusețare al prezentatoarei Pro TV este una emoționantă și a avut ca punct de plecare un moment disperat cu care s-a confruntat Geanina (36 de ani), situație pe care o  recunoaște abia acum.

Puțini sunt cei ce știu că vedeta Pro TV s-a confruntat cu acneea chiar la începuturile carierei sale în televiziune, problemă medicală și aproape că a dus-o în pragul depresiei. O perioadă a stat izolată de lume însă, în acele momente a găsit putere să găsească tratamente și soluții. De altfel, prima sa investiție a fost în aparate de tratare a persoanelor ce suferă ori sunt predispuse la acestă problemă ce afectează stima de sine.

https://www.money.ro/paris-hilton-face-chef-intre-olteni/

Geanina Ilieș, de la Pro TV, la recepția propriului salon de înfrumusețare! Povestea neștiută a afacerii

”Am pornit la drum cu un concept pe care l-am dezvoltat cu răbdare și încredere, în cele mai mici detalii. Acel proiect în care am crezut înca de la început și pe care îl manageriez încă din prima zi cu aceeași plăcere”, spune mândră Geanina Ilieș, care mai are în plan achiziționarea în leasing, de noi dispozitive profesionale pentru o clinică de remodelare corporală.

Printre clientele Geaninei Ilieș se numără: Roxana Ciuhulescu, Sandra Izbașa-Bănică, Andreea Berecleanu, Mihaela Călin, Maria Andrei ori Dana Săvuică.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed