Doi pasageri au leșinat într-un avion Wizz Air, blocat pe pistă în Suceava. Călătorii au fost ținuți o oră fără aer condiționat

Călătorii unui avion operat de compania Wizz Air s-au plâns de rele tratamente după ce au fost blocați într-o aeronavă, timp de o oră, la temperaturi ridicate, informează Știri Suceava.

Este vorba despre avionul Wizz Air care a făcut dimineață cursa Luton – Suceava și era programat să plece înapoi spre Luton. Pasagerii au fost îmbarcați, doar că aeronava nu a pornit din cauza unei defecțiuni tehnice.

Pasagerii au fost ținuți închiși aproape o oră în aernoavă, fără aer condiționat, pe o căldură insuportabilă. Un martor a povestit pentru StiriSuceava.net că membrii echipajului avionului nu le-au dat nicio explicație, au vorbit urât și au ignorat solicitările pentru deschiderea ușilor.

O persoană a leșinat la bord și a primit îngrjiri de la un pasager care avea pregătire medicală. Abia atunci au fost deschise ușile aeronavei și a fost solicitată intervenția unui echipaj medical.

Ulterior, o altă femeie a leșinat în aerogară și martorii povestesc că a durat mult timp până când a primit îngrijiri medicale pentru că ușile erau închise și salvatorii nu aveau pe unde să intre.

După ce au fost ținuți ore în șir fără nicio explicație, pasagerilor li s-a transmis că zborul a fost reprogramat pentru duminică, la ora 2:00.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed