Schimb de cadouri Secret Santa. Papusa voodoo pentru sef cea mai trasnita

Perioada de sarbatori se resimte in fiecare an chiar si la locul de munca. De obicei diversele firme si companii organizeaza un schimb de cadouri de Secret Santa. Regulile sunt simple: fiecare angajat trage un biletel cu numele unui coleg si trebuie sa cumpere pentru acesta un cadou de Craciun.

Ce te faci insa daca pe biletelul pe care l-ai extras este numele unuia dintre angajatii despre care nu stii niciun detaliu personal? Cum reusesti sa faci un cadou original unei persoane pe care nu o cunosti nici pe departe?

Simplu! Analizeaza ce aveti in comun si încearca sa te orientezi in functie de aceste aspecte. I-am rugat pe cei de la MindBlower sa ne spuna ce cadouri de Secret Santa sunt in trend anul acesta si iata ce am aflat. 

Ce cadouri poti oferi si primi de Secret Santa Anul acesta?

1. Papusa Vodoo a sefului

Daca tu si colegii tai aveti un sef care va tine in fiecare zi peste program, a venit momentul sa nu va mai fie teama. Papusa Vodoo a sefului este cadoul perfect pentru acesta si una din cele mai socante idei din categoria de Secret Santa de pe MindBlower, adica de aici https://mindblower.ro/cadouri-secret-santa .

Cu siguranta acest cadou hazliu va starni rasete printre angajati. Cu ajutorul acestei papusi, atat colegul caruia i-ai daruit-o, cat si restul companiei va reusi sa il „rasplateasca” pe seful vostru pentru fiecare cearta, zi cu program prelungit si salariu care nu a venit la timp.

Razbunarea poate fi dulce cateodata, iar cu ajutorul papusii Vodoo oricine poate sa ajunga la punctele sensibile ale sefului.  Cu siguranta oricare dintre colegii cu care impartasesti aceleasi neplaceri la locul de munca, va aprecia acest cadou original.

2. Big Enter tasta antistres

Zilele lungi la birou in care task-urile par sa nu se mai termine sunt cu siguranta un adevarat stres pentru toti angajatii companiei. Alege pentru cadoul de Secret Santa tasta antistres Big Enter si ajuta-ti colegul sa se elibereze de frustrarile pe care le-a adunat pe parcursul programului de lucru.

Momentele de furie vor fi numai niste amintiri neplacute! Cu ajutorul tastei antistres oricine poate sa scape de starile permanente de nervozitate. Acest cadou amuzant, dar si practic este perfect pentru a fi pus sub bradul companiei. Poate asa si seful vostru va intelege ca aveti nevoie de un program mai lejer si din cand in cand de cate un moment de relaxare.

3. Patura cu maneci si buzunare, Super Pufoasa

De cand a venit iarna fara doar si poate si temperatura din birourile companiei a scazut! De multe ori atat tu cat si colegii tai nu mai sunteti la fel de productivi, confruntandu-va constant cu un factor care va incomodeaza: frigul! Este din ce in ce mai greu dimineata sa va asezati pe scaunul rece pe care sa va petreceti urmatoarele 8 ore, nu-I asa?

Patura cu maneci si buzunare este un cadou ideal pentru Secret Santa! Norocosul care o va primi va putea sa uite de zilele in care tremura in timp ce trimitea email-uri si raspundea apelurilor telefonice.

Materialul super pufos ii va asigura acestuia confortul pe parcursul intregului program de lucru. Aproape ca nici nu isi va da seama cum trece timpul, iar productivitatea departamentului din care face parte va creste semnificativ.

Cu o singura patura, poti face minuni in zilele de iarna. Alege acest cadou inspirat si arata-i colegului tau ca te-ai gandit exact la nevoile lui atunci cand ai ales produsul castigator!

4. Sosete de Craciun

Daca ai ajuns pe ultima suta de metri si nicaieri nu ai gasit cadoul perfect, iti propunem o solutie cu care nu ai cum sa dai gres!

Sosetele de Craciun sunt elementul clasic care nu are cum sa lipseasca de sub bradul companiei. Cu siguranta colegul sau colega careia i le vei darui se va amuza de print-ul hazliu si le va purta cu plăcere pe toata perioada sarbatorilor de iarna.

5. Seturi de broderie

Daca vrei sa te orientezi catre un cadou neasteptat, seturile de broderie sunt cea mai buna alegere! Cu siguranta printre modelele disponibile vei regasi ceva care sa te incante in mod deosebit.

Oricine s-ar bucura ca in preajma sarbatorilor sa primeasca unul dintre aceste set-uri unice si sa aiba sansa sa incerce pentru prima oara unul din cele mai vechi mestesuguri: brodatul. Colegul caruia ii vei darui acest cadou te va privi cu un zambet larg pe fata si ochii stralucitori asemenea unui copil!

Ce poate fi mai frumos pentru el decat sa stea in preajma sarbatorilor si sa exerseze langa foc aceasta tehnica unica?

Poate fi dificil cateodata sa alegi cadoul de Secret Santa pentru unul dintre colegii de la munca, mai ales cand nu stii atat de multe despre el. Daca iti lipseste inspiratia, gandeste-te la un cadou amuzant, cu insemnatate sau care sa ii fie de folos in timpul programului de lucru.

Orice ai alege, poti sta linistit! Secret Santa-ul se organizeaza pentru ca atat angajatii cat si sefii sa se cunoasca mai bine si sa se bucure impreuna de cateva momente speciale de sarbatori. Atmosfera pe care o vor crea momentele in care va daruiti unul altuia mici atentii, va fi una magica si cu siguranta fiecare dintre voi va ramane cu o amintire speciala.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed