Victor Slav, urmărit de ghinion în afaceri: ”Am pierdut mult!”

Victor Slav a lăsat viața de vedetă de televiziune pentru anteprenoriat. Din nefericire, deciziile sale luate în tot ceea ce a încercat, nu s-au dovedit potrivite, după cum chiar el recunoaște.

Victor Slav a fost asociat într-o florărie, deschisă pe Calea Moșilor împreună cu fosta sa iubită Anda Adam și Ilinca Vandici. Însă, în ciuda faptului că mușchii săi recomandau de pe afișele din vitrina magazinului florăria, afacerea s-a dovedit una păguboasă. În perioada restricțiilor, Slav a pariat pe o cafenea centrală, însă, la nici un an de la inaugurarea sa a fost nevoit să o închidă. Nu a mai putut să-și susțină afacerea iar încercările de a găsit un alt investitor au fost sortite eșecului.

Cum a făcut primii bani Camelia Șucu și ce și-a cumpărat de ei cea mai bogată femeie din România

Victor Slav, urmărit de ghinion în afaceri!

Victor Slav, urmărit de ghinion în afaceri! A dat faliment și cu o florie, și cu o cafenea

”De-a lungul vieții, am pierdut mulți bani, nu numai în investiții, ci în general. Probabil că o să mai pierd, dar eu sunt liniștit că am încercat să fac ceea ce am dorit. Unele au mers, altele, nu. A fost un business care a mers bine, dar am luat o decizie care nu trebuia luată, nu trebuia să deschid al treilea punct de lucru. Ideea de a ne dezvolta nu trebuia implementată în acel moment”, spune într-un interviu Viva! Victor Slav, care a investit peste o sută de mii de euro în mobilier, amenajarea bistroului și chirii.

 ”Nu pun bani la ciorap, nu am reușit să acumulez, mereu i-am investit, pentru că eu cred că banii trebuie să circule. Nu strâng sume colosale”, spune Victor Slav care, momentan, nu mai are proiecte la televiziune.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed