Paris Hilton n-a mai ajuns în România dar trimite propriile păpuși. Nu-s deloc ieftine!

 Paris Hilton se răsfață și mai copilărește și la 41 de ani. Nonconformista blondină ce a făcut carieră și avere doar participând la evenimente mondene și petreceri, și-a dorit întotdeauna propria păpușă, una care să fie creată după imaginea sa.

Plecând de la serialul ”Rainbow High”, compania MGA  Entertainment i-a îndeplinit visul mondenei Paris Hilton, va comercializa o păpușă ce va purta numele excentricei care are o avere fabuloasă, ce însumează circa 300 milioane de dolari. Păpușa, care costă doar 99.99 dolari- se livrează cu două ținute, ambele roz, cizme, un ”minicâine” în brațe și telefon în mână.

 
Paris Hilton n-a mai ajuns în România dar își trimite propriile păpuși. Doar 99.99 de dolari costă!

”Sunt incredibil de mândră să continui colaborarea cu producătorii serialului prin această păpușă superbă inspirată de personajul meu din serialul cu același nume. A fost foarte distractiv să urmăresc rolul principal al personajului meu din serial. Și să fac acum această păpușă este minunat. E și o oportunitate grozavă pentru fanii colecționari de păpuși. Știu că îi va încânta pe fanii de toate vârstele, nu doar pe copii”, a spus Paris Hilton, care deși a fost promovată în rândul vedetelor IntenCity, Craiova, nu a mai venit la festival.

 De când bunicul său miliardar a anunțat că va dona 97% din avere fundației familiei, în scopuri caritabile Paris se concentrează pe propriile afaceri. Recent a lansat parfumul ce-i poartă numele, ediția cu numărul 29.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed