Justinian Radu se lasă de afaceri cu restaurante! Actorul anteprenor vrea să se întoarcă la teatru

Justinian Radu s-a împărțit mai mereu între scena teatrului și spațiile HoReCa de care s-a îngrijit în ultimii 20 de ani. A fost șef de sală, proprietar, manager ori proprietar. Se pare că a ieșit în câștig după ce a predat ultimul restaurant încât să ia o pauză fericită.

Actorul ce a jucat  ani buni în ”Trăzniții”, sitcomul cu care a intrat în ”Cartea Recordurilor” (”cel mai longeviv serial de televiziune din lume”, cu 1.800 de episoade) își dorește să se concentreze pe producții de teatru și televiziune. Școlit de maestrul Virgil Ogășanu (promoția 1996), Justinian (FOTO centru), a întâlnit succesul în alte spații decât sălile de teatru, în propriile cluburi ori emisiuni de televiziune.

Actorul Justinian Radu se lasă de afaceri cu restaurante

Justinian Radu, nou capitol în cariera artistică

Actorul Justinian Radu se lasă de afaceri cu restaurante! Decizia de a renunța la afaceri vine într-un moment în care Justinian Radu dorește să se concentreze pe noi provocări artistice. El și-a exprimat dorința de a se implica în noi producții de teatru și televiziune, unde poate aduce la viață personaje memorabile și poate explora noi dimensiuni ale artei dramatice.

„Am avut parte de o experiență extraordinară în lumea afacerilor, dar teatrul și televiziunea sunt adevăratele mele pasiuni. Abia aștept să revin pe scenă și să împărtășesc cu publicul bucuria actului artistic”, a declarat Justinian Radu care ani buni a fost gazda celor mai pari petreceri salsa din Capitală, ba chiar a avut câteva cluburi de profil latino, a manageriat un restaurant în inima Bucureștiului, ultimul fiind o berărie quality din zona de nord a orașului.

Actorul Justinian Radu se lasă de afaceri cu restaurante

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed