Ai fi surprins să afli cât a dat Mihai Mărgineanu pe avionul său: ”Costă mai puțin decât o limuzină!”

Este știută pasiunea zbor cu avionul a lui Mihai Mărgineanu, îndrăgitul actor și cântăreț popular și datorită rolului său din popularul sitcom ”Las Fierbinți”.

În vreme ce ai săi colegi de pe platoul de filmare ori din lumea muzicii se întrec la volanul unor automobile extravagante, Ardiles a făcut o achiziție neașteptată. Este vorba de un avion ultraușor, al cărui preț este surprinzător de accesibil, ”mai mic decât cel al multor limuzine de lux”, după cum susține chiar solistul, actorul, inginerul și pilotul de aviație.

Cât a dat Mihai Mărgineanu pe avionul său! ”A avea un avion cred unii că este un lux

Deși aviația poate părea un hobby exclusivist și costisitor, actorul a dezvăluit că avionul său a costat doar în jur de 60.000 de euro, o sumă comparabilă cu prețul unei limuzine de lux. Autorul succesului ”Aviația dă senzația”, deține de mai bine de cinci ani un  avion ultraușor, model Cessna 172 November, achiziționat la mâna a doua, dar cu toate etapele de service la zi. Un model apreciat de piloții amatori pentru performanțele sale -este ușor și manevrabil- și pentru costurile reduse de întreținere.

Ai fi surprins să afli cât a dat Mihai Mărgineanu pe avionul său ultraușor! ”Costă mai puțin decât o limuzină!”

Mărgineanu a obținut și brevetul de pilot comercial: ”Este o satisfacție incredibilă!”

”A avea un avion cred unii că este un lux. Nu este așa, este mai ieftin decât o mașină mai bună. În plus, costă întreținerea mai ieftin decât o mașină nu neapărat scumpă, și îți dă satisfacțiile pe care nu ți le dă nicio mașină, Este o satisfacție incredibilă”,  spune Mihai Mărgineanu (54 de ani) care, la distanțe rutiere lungi țară, preferă propriul avion.

Mihai Mărgineanu spune că aviația poate fi accesibilă și pentru cei care nu fac parte din elitele financiare. Cu toate acestea, actorul subliniază importanța educației și a pregătirii adecvate pentru cei interesați de acest domeniu. Pasiune artistului a mers mult mai sus, acesta devenind cu acte în regulă și pilot comercial.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed