Afacerea prosperă a lui Tino Furtună pe lângă Holograf! Rockerul conduce o companie cu sute de clienți cunoscuți la nivel internațional

Membru al trupei Holograf de la începuturile sale, Tino Furtună este un muzician apreciat nu doar pe scenă ci și prin propriul său studio de producție audio/video.

Compozitorul a zeci de succese lansate de cel mai popular grup pop-rock românesc, puțini știu că pianistul (67 de ani) este unul din profesioniștii industriei de creație publicitară, cel de a realizat zeci de cunoscute campanii de profil.

Tino Furtună se împarte între legendara formație Holograf în care cântă de 44 de ani, și studiourile sale care funcționează neîntrerupt de aproape 30 de ani. În tot atâția ani, muzicianul a semnat zeci de melodii și populare spoturi publicitare (lucrează cu majoritatea agențiilor publicitare din România), campanii de informare publică, documentare pentru celebrele canale Discovery Channel și HBO, colaborări pentru producții cinematografice, de asemenea, a realizat campanii de marketing și mari turnee muzicale.

Afacerea prosperă a lui Tino Furtună pe lângă Holograf!

Afacerea prosperă a lui Tino Furtună pe lângă Holograf! Compania sa a produs zeci de sporturi publicitare

Afacerea prosperă a lui Tino Furtună pe lângă Holograf! Tino Furtună &Co. reprezintă una din puținele echipe de producție publicitară de la noi care ofera clienților săi ”soluția integrală pentru producție (postproducție – film, editare, grafică, sunet și muzică)”, conform site-ului companiei.

Dacă colegii săi de scenă au ales alt gen de afaceri, Tino Furtună a rămas consecvent compoziției și creației publicitare, o branșă în care nu este  pianistul și compozitorul trupei Holograf și șeful uneia dintre cele mai vechi echipe în branșa.

Afacerile ”Holografilor”! Din ce fac bani Edi Petroșel și Dan Bittman

Și Dan Bittman s-a dovedit un bun anteprenor (constrrucții case, baruri, actualmente proprietar al unui imens spațiu de sporturi nautice), de asemenea, Edi Petroșel, care are o firmă ce importă aparatură medicală, dar și o pensiune în Delta Dunării.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed