Ai vrea și tu să pictezi tablouri, dar “talent” nu e al doilea tău nume? Pictorul Fericit are soluția!

Cu toții suntem buni la ceva și cu toții ne-am dori să explorăm mai mult anumite arii, însă nu înseamnă că avem neapărat înclinație spre ele. Asta nu ne oprește totuși. Poate te-ai întrebat mereu cum reușesc unii pictori să creeze cu propria mână și cu ajutorul a câteva pensule niște capodopere atât de detaliate și realiste încât nici n-ai zice că sunt picturi. Poate n-ai încă destul curaj sau skill-uri să faci un tablou demn de Luvru, însă poți totuși să faci un tablou cu care să te mândrești și să-l expui unde vrei tu, cu ajutorul celor de la Pictorul Fericit.

 

Ce este mai exact pictura pe numere

 

Cei de la Pictorul Fericit sunt probabil cei mai mari promotori din Romania ai picturii pe numere. Aceștia oferă celor care vor să se aventureze în lumea artei o posibilitate mai facilă de a face acest lucru. Aceștia dispun de o colecție impresionantă de tematici din care poți alege, chiar și reproduceri ale unor tablouri celebre. Tabloul pe numere vine într-o cutie elegantă cu mâner, ca tu să-l poți transporta oriunde cu tine. Cine spune că trebuie să pictezi numai acasă? Și natura poate fi un loc minunat unde să faci asta. Pânza tabloului este numerotată și delimitată de contururi și este fixată pe șasiu. Primești schiță după care să te ghidezi, iar vopselurile sunt numerotate pe capac. Dispui în pachet și de pensulele necesare, iar cu ajutorul lor vei aplica vopselurile pe cifrele corespunzătoare pe pânză. 

 

Poți regăsi pe site categoriile cu tablouri celebre, pentru el și ea, animale, flori, peisaje, clădiri, orașe, păsări, copii, religioase și chiar noi modele 2021. Pictura este și formă de meditație și terapie, iar cu fiecare tablou creat vei dezvolta cu siguranță o dependență de ele. Dar măcar este una sănătoasă. Pictura te ajută să scapi de stres, te face mai fericit și nici nu realizezi când trece timpul când vezi cum prinde viață tabloul în fața ochilor tăi. 

 

Ce mai poți găsi la Pictorul Fericit

 

Dacă simți că vrei să treci la nivelul următor atunci o panza alba canvas pentru pictura asezata pe sasiu este ceea ce ai nevoie. Poți alege pânze atât albe, cât și negre, iar dimensiunile sunt variate. Vei mai avea nevoie și de culori acrilice sau de ulei, pensule cât mai variate ce se regăsesc în seturi, o paletă unde să combini culorile și evident un șevalet pentru ca tu să stai cât mai confortabil când pictezi. Alege-l pe cel din aluminiu reglabil, ușor și practic. 

 

Desigur, dacă vrei să explorezi și să te joci și mai mult cu dimensiunile, poți încerca să pictezi cu un set de cuțite, disponibile tot aici. Iar după ce ai finalizat un tablou, nu uita de vernis, ce va menține intensitatea culorilor și va proteja pictura. Iar pentru curățarea pensulelor nu uita de diluant. Șterge-le mereu după ce ai terminat de pictat, fiindcă apoi va fi aproape imposibil să mai înlături vopseaua și pensulele se vor întări.

 

Intră pe www.pictorulfericit.ro și dă startul noii tale aventuri în lumea picturii. 

 

Contact: 0754459540

Str. Mărășești, nr.18, et.1, cam. 2

Suceava, România

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri