x


 • EUR
  4.7081
  USD
  4.1377
 • 0° C
  Vremea
  Bucuresti
  Vant

  0 km/h
  Umiditate

  0%
  Presiune

  0 hPa
string(7) "politic"

„Am decis să-mi dau demisia din fucția de purtător de cuvânt al PMP”

Magda Bistriceanu demisionează din funcțile deținute în PMP, a transmis aceasta, într-o postare pe Facebook. De asemenea, ea renunță și la funcția de vicepreședinte al organizației PMP București. Decizia vine în contextul Congresului Extraordinar al partidului care are loc sâmbătă și în care președintele formațiunii, Traian Băsescu, va renunța la șefia partidului.

Author: Alice Drăghici | Sursa: Money.ro | Publicat: 14.06.2018, 13:24 | Actualizat: 14.06.2018, 13:24

„Astăzi se încheie o etapă politică pentru mine! Am decis să-mi dau demisia din fucția de purtător de cuvânt al Partidului Mișcarea Populară. Am ocupat această funcție la propunerea domnului președinte Traian Băsescu, căruia îi mulțumesc pentru încredere, propunere votată în unanimitate de membrii Consiliului Național al Partidului Mișcarea Populară în septembrie 2016. Totodata, demisionez și din funcția de vicepreședinte al organizației PMP București”, a scris Magda Bistriceanu, pe Facebook.

 

 

Ea a ținut să anunțe că nu se prezentă la Congresul PMP care va avea loc sâmbăta, 16 iunie.

 

„Deocamdată încep cu o scurtă vacanță, așa că nu voi fi prezentă la Congresul PMP. Mulțumesc pentru susținere celor peste 10.300 urmăritori și aproape 5.000 de prieteni virtuali, și mai ales copiilor mei! Ținem aproape!”, a precizat ea.