Ce contract publicitar sexy a acceptat! Model prin propriul exemplu, Andreea Antonescu face reclamă la implaturi de silicoane în rate

Andreea Antonescu știe din experiență că imaginea proprie face audiență bună. Și cum bustul său ”ajustat” o recomandă, face reclamă la silioane mamare. Accesibile căci se pot pune, mai nou, în rate.

Solista (40 de ani) pentru care ediția Playboy România a plătit cel mai mult să pozeze dezbrăcată,  fost recomandată pentru  contractul publicitar de proprii săi sâni ce au făcut furori  la reality-uri de televiziune precum Survivor România și America Express. Bustul său generos de la natură, recent ”îmbunătățit” printr-un tratament dar și o nouă operație, este model pentru tinerele care își doresc să facă una dintre cele mai frecvent întâlnire operații de chirurgie estetică.

Andreea Antonescu face reclamă la implaturi de silicoane în rate! “Folosesc si recomand tratamentul clinical bust pentru marirea si tonifiera bustului în mod natural. Eu sunt foarte multumită de rezultat”, spune Andreea despre tratamentele inedite pe care le-a urmat.Andreea promovează în mediul online astfel de operații pe care doritoarele o pot plăti eșalonat. Mai precis, de la 160 de euro pe lună.

Și Andreea Bălan, cea alături de care Andreea Antonescu a făcut istorie prin duo-ul de mare succes al anilor 2000 Andre, a ”prins” un contract publicitar deosebit, la hârtie igienică.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed