x


 • EUR
  4.7619
  USD
  4.1988
 • 0° C
  Vremea
  Bucuresti
  Vant

  0 km/h
  Umiditate

  0%
  Presiune

  0 hPa
string(7) "general"

Baschet: Gigi Becali va investi in vicecampioana BCMUS Arges Pitesti

Author: Dumitru Sandulescu | Sursa: Tmctv.ro | Publicat: 25.05.2007, 11:21

Patronul Stelei, Gigi Becali, va contribui în sezonul viitor la bugetul echipei de baschet BCMUS Argeş Piteşti, conform declaraţiilor făcute vineri de antrenorul vicecampioanei României la baschet, George Ziguli, transmite corespondentul NewsIn.

"Faptul că suntem vicecampioni este mulţumitor pentru noi, iar sezonul următor vom încerca să urcăm mai sus. Dacă anul acesta am avut un buget de 230.000 de euro, acum vom avea peste 300.000 la dispoziţie. Pe lângă sponsorii obişnuiţi ai echipei, va mai veni şi un aport din partea domnului Gigi Becali", a declarat George Ziguli, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă.

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a fost în tribunele Sălii Sporturilor din Piteşti la partida a treia din cadrul finalei BCMUS Argeş-Asesoft Ploieşti, scor 74-82, disputată pe 17 mai, pentru a fi alături de antrenorul piteştenilor, George Ziguli, care este prim-vicepreşedinte al partidului PNG-CD.

Tehnicianul piteştenilor a vorbit şi despre eventualele transferuri care se vor face la echipă. "Deja avem o listă de jucători cu care vrem să discutăm. Printre ei sunt Cătălin Burlacu, Bogdan Popescu, Uche Iheadindu, Demetrius Williams şi Ionuţ Mocanu. Cei care sunt foarte aproape de a fi aduşi la Piteşti sunt Ionuţ Mocanu şi Bogdan Popescu. De asemenea, ne-am despărţit de Hatcher, Haslett şi Troy şi urmează să avem discuţii cu Tadic şi Bubanja, dacă rămân la noi sau nu", a spus George Ziguli.

BCMUS Argeş Piteşti a terminat pe locul doi în clasamentul Diviziei A masculine de baschet, după ce a fost învinsă în finală de Asesoft Ploieşti cu scorul general de 4-1.

Sursa: NewsIn