x


  • EUR
    4.8393
    USD
    4.2695
string(16) "instant-articles"

BILL GATES a surprins pe toată lumea: Și-a dat demisia!

Bill Gates a demisionat din consiliul de administrație al Microsoft.

Author: Mihai Voican | Sursa: ȘTIRI PE SURSE | Publicat: 14.03.2020, 8:51

Co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, a demisionat din consiliul de administraţie al Microsoft pentru a dedica mai mult timp priorităţilor sale filantropice, care includ sănătatea globală, educaţia şi combaterea schimbărilor climatice, a anunţat vineri compania, relatează Reuters.

 

Gates a demisionat şi din consiliul de administrație al grupului Berkshire Hathaway, al miliardarului Warren Buffett, din care a făcut parte începând din 2004.

 

”Am luat decizia de a demisiona din ambele consilii de administraţie din care am făcut parte, Microsoft şi Berkshire Hathaway, pentru a mă dedica mai mult priorităţilor filantropice care includ sănătatea şi dezvoltarea, educaţia şi angajamentul meu tot mai mare în combaterea schimbărilor climatice. Lidershipul companiilor Berkshire şi Microsoft sunt mai puternice ca niciodată, aşa că este momentul potrivit să fac acest pas”, a scris Gates pe LinkedIn, citat de CNBC.

 

Gates a precizat că demisia din consiliul de administraţie al Microsoft nu înseamnă în niciun caz o îndepărtare de companie.

 

Aritcolul integral pe ȘTIRI PE SURSE