x


  • EUR
    4.8079
    USD
    4.4355
string(7) "politic"

BREAKING NEWS! Avem prima CONFRUNTARE directă din campania electorală

Barna, Hunor, Paleologu și Diaconu vor fi față în față în această seară.

Author: Mihai Voican | Sursa: ȘTIRI PE SURSE | Publicat: 07.11.2019, 13:50

Patru dintre candidații înscriși în cursa pentru alegerile prezidențiale se vor confrunta diseară, la Europa FM. Conform unor informații pe surse, și-au confirmat prezența Kelemen Hunor – UDMR, Theodor Paleologu – PMP și Mircea Diaconu, candidatul susținut de ALDE și PRO România. Alte surse susțin că la dezbatere va lua parte și candidatul USR Dan Barna.

 

Având în vedere absența cvasitotală a dezbaterilor electorale între candidații la Președinția României, înaintea primului tur de scrutin din 10 noiembrie 2019, Europa FM invită public cei șase candidați susținuți de partidele parlamentare la o întâlnire electorală organizată joi, 7 noiembrie 2019, ora 20.30, la sediul nostru din București, Șoseaua Pipera nr. 46-48.

 

Candidații Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă, Dan Barna, Mircea Diaconu, Theodor Paleologu și Kelemen Hunor sunt așteptați să își expună ideile, viziunea și intențiile față de România, să interacționeze între ei și să transmită astfel un mesaj de civilitate și de civilizație democratică, pe parcursul a două ore, moderate de jurnalistul Moise Guran, se arată pe site-ul Europa FM.