AcasăEconomieTurism/HORECABucharest OUT by ZEXE Herăstrău. ZEXE Herăstrău – un colț de rai...

Bucharest OUT by ZEXE Herăstrău. ZEXE Herăstrău – un colț de rai în inima Bucureștiului

ZEXE HERĂSTRĂU- cel mai nou restaurant deschis pe Șoseaua Nordului ascunde un cadru natural de poveste pe malul lacului Herăstrău și propune un mix al gustului bucătăriei latine brodat cu savoarea tradiției culinare românești.

Cu o terasă cosmopolită, înconjurată de verdeață, restaurantul are toate elementele pentru care să devină oaza de relaxare a iubitorilor de frumos, de mâncăruri rafinate și de mese pline de culoare și voie bună. Dacă nu ai plecat încă în vacanță și vrei să ieși din casă, într-un cadru de poveste, în inima Bureștiului, atunci ZEXE Herăstrău este alegerea perfectă!

Cum luna lui Cuptor ne duce cu gândul la mare, nisip și mirosul brizei Mediteranei, ZEXE Herăstrău introduce referințe de vacanță și cocktail-uri pline de viață și de energia caldă a lui ‘a fi’. Într-un cadru de basm, poți savura jocul culinar al ingredientelor de sezon, te poți bucura de o ieșire cu prietenii într-o atmosfera feerică, unde bunul gust, seriozitatea și profesionalismul gastronomic sunt la ele acasă.

Când vorbim despre excelența în bucătărie, la ZEXE Herăstrău, preparatele culinare din zona Mediteranei se află în fruntea listei. Din Italia și până în Grecia, pe țărmurile prietenoase ale acestei mari întinderi de apă au apărut culturi diverse, cu tradiții culinare în care se întâlnesc ingrediente de tot felul. Clima blândă și marea darnică au oferit oamenilor posibilitatea de a dezvolta o gastronomie în care simplitatea se împletește cu calitatea. Uleiul de măsline, peștele, roșiile, legumele și plantele aromatice sunt ingrediente care în preparatele mediteraneene se folosesc la adevarata lor valoare. Bucătăria mediteraneană înglobează cele mai versatile, populare și sănătoase culturi culinare ale Europei, fiind considerată elixirul tinereții. Punând accentul pe gătitul alimentelor în stare cât mai proaspătă și pe uleiul de măsline, considerat aur lichid, preparatele mediteraneene din meniul variat al restaurantului ZEXE Herăstrău îți îmbată simțurile cu cele mai gustoase și savuroase delicatese care au grijă de frumusețea, sănătatea și silueta ta!

Descoperă în rândurile care urmează 5 feluri de mâncare din bucătăria mediteraneană care încântă orice gurmand.

  • Salată de rucola cu somon sălbatic afumat cu dressing de hrean, usturoi sălbatic, salvie, mentă și semințe de rodie.
  • Salată cu frunze de spanac, brânză de capră, semințe de dovleac coapte cu dressing de zmeură.
  • Calcan de Marea Neagră la grătar sau prăjit.
  • File de biban de mare la cuptor cu unt aromatizat și garnitură de dovlecei verzi și ardei.
  • Somon la grătar cu garnitură de legume proaspete sotate în unt cu sos de ghimbir.

Poveștile care merită spuse mai departe încep la ZEXE Herăstrău cu o masă savuroasă, continuă cu o sticlă din vinul preferat și sunt permanent însuflețite de oamenii dragi pe care îi ai alături!

Descoperă magia din jurul meselor servite la ZEXE Herăstrău și deschide ușa unei experiențe culinare inedite!

www.zexeherastrau.ro

Adresă: Șoseaua Nordului, 7-9 (ultima intrare venind dinspre Ambasada Chinei), chiar în spatele Roții Mari din incinta locului de joacă Miramagica.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.