Camerista care îl acuză pe DSK de agresiune sexuală ar fi lucrat ca prostituată

„Există informaţii că primea bacşişuri extraordinare, dacă înţelegeţi ce vreau să spun. Şi nu pentru că aducea mai multe prosoape”, a declarat o sursă apropiată anchetei lansate de avocaţii lui DSK.

Aparent, femeia ar fi fost trimisă special la hotelul Sofitel din Manhattan de către sindicatul din care făcea parte, pentru că se ştia că va aduce mulţi bani.

În plus, multe dintre cheltuielile sale personale, precum coafatul, erau „plătite de bărbaţi care nu îi erau rude”, a spus sursa.

Vineri, Dominique Strauss Kahn a fost eliberat pe propria răspundere, o turnură uimitoare provocată de dubiile apărute pe tema credibilităţii femeii care l-a acuzat de tentativă de viol.

Iniţial, procurorii au insistat pe caracterul presupusei victime, în vârstă de 32 de ani – o mamă singură, muncitoare, care a cerut azil când a imigrat în SUA din Guinea – însă o sursă citată de New York Times a declarat că aceasta a minţit în repetate rânduri după formularea acuzaţiilor iniţiale.

Camerista ar fi sunat un bărbat aflat în închisoare, pentru deţinerea a aproape 200 de kilograme de marijuana, la o zi de la presupusa agresiune. În cursul conversaţiei telefonice, cei doi ar fi discutat despre avantajele unei acţiuni în justiţie.

În plus, în contul său bancar au fost transferaţi 100.000 de dolari în ultimii doi ani, pe care nu a putut să îi explice.

Procurorii au descoperit discrepanţe şi între ceea ce le-a spus despre cererea sa de azil şi conţinutul documentului.

Astfel, în cererea depusă în 2004, femeia a declarat că locuinţa unde stătea împreună cu soţul său, în Guinee, a fost incendiată de soldaţi, relatează Daily Mail. Soţul său ar fi fost torturat în închisoare şi în cele din urmă ar fi murit din cauza rănilor.

Potrivit procurorilor, ea a admis ulterior că aceasta este o minciună.

Mai mult, camerista ar fi plâns atunci când le-a spus autorităţilor cum a fost victima unui viol în grup în Guineea, dar a recunoscut după aceea că şi aceasta a fost o miciuniună.

În plus, femeia ar fi declarat copilul unor prieteni ca fiind al ei, pentru a primi o deducere mai mare de la impozit, şi a declarat un venit mai mic, pentru a putea sta într-o locuinţă socială.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed