Cea mai sexy jucătoare de fotbal din lume e în culmea popularității chiar dacă nu se află la Cupa Mondială!  Imagini HOT cu fotbalista naționalei Croației

Ochii iubitorilor fotbalului sunt ațintiți acum pe vedetele Cupei Mondiale dar în pauze, pe conturile de socializare al fotbalistei Anei Maria Markovic.

Considerată cea mai sexy fotbalistă din lume, croata a devenit la fel de populară ca Ronaldo și Messi, judecând după like-urile primite pe paginile sale de socializare. Căci conturile blondinei, jucătoare la Grasshoppers Zurich au explodat de când a început Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar și selecționata țării sale de origine oferă o plăcută surpriză.

Ana Maria Markovic a atras atenția multor cluburi importante ale Europei mai ales a iubitorilor britanici ai fotbalului, care au aflat că tânăra își dorește să-și continue cariera în Regat.

Cea mai sexy jucătoare de fotbal din lume e în culmea popularității, chiar dacă nu se află la Cupa Mondială. ”Mulți nu m-au văzut niciodată jucând fotbal și judecă doar din prisma aspectului fizic

”Îmi plac articolele de presă în care sunt numită cea mai frumoasă fotbalistă. Sunt fericită să aud acest lucru. Dar cele în care sunt descrisă drept cea mai sexy fotbalistă. Nu-mi plac. Mai ales din cauza familiei. Cred că trebuie să ai grijă ceea ce scrii despre oameni. Dar, per total, nu a fost chiar așa grav. Mulți oameni mi-au scris pretinzând că sunt impresari, dar știam exact ce vor de la mine. Nu m-au văzut niciodată jucând fotbal și judecă doar din prisma aspectului fizic. E mare păcat”, a spus în SPORTbible.com, Markovic ((22 ani), selecționată și în echipa națională a Croației, care a jucat la ultima întâlnire cu naționala feminină a României.

Imagini HOT cu jucătoarea naționalei Croației, Ana Maria Markovic

Referitor la cel mai bun jucător de la Cupa Mondială din Qatar, Ana Maria Markovic și-a exprimat părerea în favoarea lui Cristiano Ronaldo.

Imagini HOT cu jucătoarea naționalei Croației, Ana Maria Markovic

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri