x


  • EUR
    4.8730
    USD
    4.1103
string(14) "moneyamppeople"

Cine este soția lui Nicușor Dan și cu ce se ocupă. Au o poveste incredibilă de iubire

Potrivit ultimelor date, Nicușor Dan ocupă funcția de primar General al Capitalei, însă puțini știu cine este femeia din viața candidatului.

Autor: Cristina Popovici | Sursa: Money&People | Publicat: 28.09.2020, 10:05

Candidatul la Primăria Capitalei și soția lui sunt împreună de mai bine de 12 ani, iar Mirabela Grădinaru este manager la o mare companie auto. Cei doi soți locuiesc într-un apartament din zona Gorjului (Militari), iar în mai 2016, în timpul campaniei pentru primăria Bucureștiului, Nicușor Dan și Mirabela au devenit părinții unei petițe superbe, care a primit un nume special – Aheea.

„Trăiesc cea mai fericită zi din viață. Am devenit tatăl unei fetite minunate și sănătoase. Mulțumesc, Mirabela, pentru bucuria uriașă pe care mi-ai făcut-o’, scria Nicușor Dan atunci, pe contul său de Facebook.

Puțină lume știe, dar cei doi se cunosc de mai bine de 12 ani, când au fondat împreună Asociația Salvați Bucureștiul, în cadrul căreia au luptat cot la cot pentru demascarea abuzurilor primăriilor, iar de atunci formează un cuplu.

Recent, soția lui Nicușor Dan și-a surprins prietenii din social media cu o declarație de dragoste emoționată pentru soțul ei, conchizând că „s-au scris multe despre Nicușor și totuși prea puține’. Mirabela a dezvăluit astfel și latura personală, umană, a soțului ei, care este nu doar un bărbat iubitor și romantic, ci și un tată perfect, scrie viva.ro.

„Cu Nicușor, fiecare zi este una deosebită, pentru că reușește să ne surprindă plăcut în fiecare moment pe care-l petrecem împreună: povestind întâmplări din copilărie și adolescență atunci când stăm la masă, citindu-ne poezii în serile în care nu este la TV, jucând șah și cărți, cu câte o floare, un film proiectat pe perete sau la cinema, o plimbare în parc sau prin cartier, când ne întreabă dacă avem bagajele pregătite și ne urcam în mașină, fără să știm destinația finala”. (…)

„Nicușor m-a învățat « iubirea necondiționată» și, fără să exagerez, îl consider echilibrul căminului nostru. Este un partener de încredere și pe care mă pot baza tot timpul, fie că vorbesc despre mine sau despre fetița noastră. Nicușor își respectă tot timpul promisiunile, dar asta o știm cu toții, nu este nevoie să detaliez”,, a mai scris Mirabela pe contul ei de Facebook.