AcasăActualitateJustitieContrar practicilor europene, vicepreşedintele BRD, Claudiu Cercel este menţinut în funcţie. Bucureştiul...

Contrar practicilor europene, vicepreşedintele BRD, Claudiu Cercel este menţinut în funcţie. Bucureştiul tace, Parisul se face că nu știe, procurorii clasează cauza

BRD LEAKS. Droguri în casa lui Claudiu Cercel. BRD este condusă de un vicepreşedinte în casa căruia s-au consumat stupefiante? Toate probele care fac legătura între Claudiu Cercel şi consumul de stupefiante, conduc la un singur răspuns: DA!

In casa vicepresedintelui BRD, cu ocazia unei perchezitii, ai fost gasite trei narghilele si un grinder folosite la consumul de droguri. Doua dintre acestea si aparatul de tocat iarba, prezentau urme de folosire!

În casa lui Claudiu Cercel au fost descoperite droguri în luna noiembrie, 2012. Informaţia apare în Rechizitoriul DIICOT, aflat în dosarul Bancherii 1.

Ordonanţa de clasare a dosarului privind consumul de stupefiante este cel puţin ciudată dar, în acelaşi timp, extrem de compromiţătoare pentru vicepreşedintele Claudiu Cercel, confirmând 100% că în casa acestuia s-au consumat droguri.

Începând cu anul 2015, vicepreşedintele BRD, Claudiu Cercel, a făcut declaraţii halucinante la DIICOT, imaginându-şi probabil că se află in fața tribunalului bulibaşei din Sinteşti. În schimb, Dana Bajescu, camarada sa, pe filiera Argus de dinainte de 1989, era “straight” când era vorba despre droguri, bravând, de fiecare dată, când mergea la Amsterdam impreună cu gaşca, deoarece acolo nu este interzis.

Autoarea unor denunţuri paranormale, Dana Bajescu a “uitat” iar procurorii Rădescu şi Todoran “n-au văzut “, nici milioanele de euro creaţi fictiv de ea, din calculator, cu care crea vip-uri de carton, nici suveicile de Monaco şi de Dorobanţi, nici sutele de documente falsificate şi multe  altele despre care veţi afla foarte curând.

Articolul integral pe sfin.ro

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.